Sales Manager - Medanets

Sales Manager - Medanets

Är du en självgående och ambitiös säljare som är bra på att bygga långsiktiga kundrelationer? Är du proaktiv och drivs av långsiktiga relationer samt vill bidra till Medanets tillväxt i Sverige? Är du en flexibel person som kan täcka Sverige och möjligheten att utveckla och bygga upp kundbasen? Då kan det vara dig vi söker.

Om tjänsten
Som Sales Manager kommer du att driva och bygga upp marknaden i Sverige. De huvudsakliga uppgifterna är försäljning med fokus på nykundsbearbetning samt stärka befintliga kunder. Du kommer att lägga stor vikt på relationsuppbyggning inom sjukhus och landstingsverksamheten runt om i landet. Detta är en tjänst där du får marknadsföra och driva Medanets mobila lösningar till sjukvårdspersonal på sjukhusen i Sverige. I denna tjänst utgår du från ett hemmakontor i närheten av Stockholm, Malmö eller Göteborg och kräver en del resor.

I din roll som Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Bygga upp långsiktiga relationer med kunden
  • Marknadsföring av applikationer till sjukhus
  • Affärsmässighet
  • Bearbeta nya och befintliga kunder
Om dig
Vi söker en person med rätt värderingar, motivation och förmågan att nå framgång i denna tjänst. Med framgång menas att man har passion för försäljning, är aktiv, trivs med ansvar, ambitiös och kan bygga upp långsiktiga relationer med dina kunder. Du talar och skriver både på svenska och engelska. Vidare ser vi att du har ett starkt kund- och resultatfokus och att du är ordningsam och strukturerad. Du har lätt för att fatta beslut och känner dig bekväm i förhandlingssituationer.
Vidare ser vi att du är en driven försäljare med fokus på långsiktiga relationer med kunder inom vårdsektorn.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kompletterande utbildning (tekniskt eller kommersiell)
  • Erfarenhet med försäljning (B2B systemförsäljning)
  • Förmågan att hantera kunder på alla nivåer
  • Förmågan att bygga långsiktiga kund och partnerskaps relationer
  • Erfarenhet inom vårdsektorn är ett plus
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Medanets
Medanets är ett snabbt växande bolag som utvecklar mobila lösningar för vårdpersonal. Med Medanets mobila point-of-care applikationer, vårdpersonal kan då söka eller skriva in patientinformation/data via smartphone mobilen när patienten står i närheten. Detta leder till mer tid åt att granska patientens tillstånd vilket bidrar till ett säkrare vård med kvalité.

Tack vare mer än tio års forskning och produktutveckling, erfarenhet och ett tiotal caseprojekt kan Medanets konstatera att vi är marknadsledande i Finland. Medanets lösningar införs på allt fler finska sjukhus och vårdcentraler, samtidigt som vi expanderar vår verksamhet utanför landets gränser till Skandinavien. I Sverige har Medanets 6 sjukhus som använder tjänsten och siffran växer.

Om anställningen
Medanets har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Sheyda Ali via 076 - 94 127 17
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sales Manager, Sales, Key Account Manager, Area Sales Manager, Territory Manager, Account Manager, Healthcare, Vårdsektorn, Stockholm, Malmö, Göteborg, Mobile Application, Medanets, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.