Säljare med fokus på nykundsbearbetning till Procurator

Säljare med fokus på nykundsbearbetning till Procurator

Om tjänsten
Adecco har fått i uppdrag att hjälpa Procurator med rekrytering av deras nästa stjärnsäljare. En spännande och rolig tjänst där du kommer får möjlighet att arbeta kreativt med försäljning, B2B.

Tjänsten innebär att du kommer få prospektera och utveckla företagets kundstock med ambitionen att driva in nya spännande kunder. Du kommer att ingå i ett team där glädje och passion för sälj präglar det dagliga arbetet. Tillsammans kommer ni att få bolaget att nå nya höjder samtidigt som det blir en personlig utvecklingsresa för dig som individ. Då Procurator tillhör en större koncern finns det goda utvecklingsmöjligheter på sikt.

Det här är en rekrytering där du får anställning direkt hos Procurator med placering på deras kontor i Stockholm, Bromma. Resor med övernattning i tjänsten förekommer. Vi beräknar tillsätta tjänsten med start i januari 2021.

Om dig
Tjänsten passar dig som söker personlig utveckling och trivs med att arbeta resultat- och lösningsfokuserat mot högt uppsatta mål där ett avslut på affärer är det enda alternativet. Genom att vara nyfiken, våga prova nya saker och utmana dig själv kommer du snabbt hitta effektiva och framgångsrika arbetssätt. Till din hjälp omges du av ditt team som tillsammans arbetar för att hitta kreativa lösningar och innovativa idéer. Procurator kommer se till att du får goda förutsättningar och rätt verktyg för att lyckas i din nya roll, exempelvis kommer du att inleda din anställning med en gedigen och beprövad introduktion.

Som rätt person för den här tjänsten ska du vilja lära dig allt inom nykundsförsäljning och besitta ett driv som hjälper dig att sträva efter att alltid vara lite vassare än igår. Har du dessutom glimten i ögat och en "jag klarar allt"-attityd så är det dig vi söker!

Krav för tjänsten
  • B körkort
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
Om Procurator
Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!Sökord

Adecco, Stockholm, Säljare, Bromma, Nykund, Nykundssäljar, B2B
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.