Säljare hos Podab

Säljare hos Podab

Om tjänsten

Som säljare hos PODAB kommer du att ingå i ett försäljningsteam om tre säljare och Försäljningschef som ansvarar för försäljningsarbetet i Stockholm och norra Sverige. Du kommer att ha ansvar för distriktet i Stockholm.

Du kommer utgå ifrån nyrenoverade lokaler i Stockholm. Utöver försäljningsteamet så har du även nära samarbete med övriga funktioner så som tekniker, marknad, teknisk support och leveransavdelningen, från order till uppföljningen med kund. Totalt arbetar det 30 kollegor inom bolaget.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:
  • Bearbetning av nya samt befintliga kunder
  • Ta fram anpassade helhetslösningar i nära dialog med kund
  • Att ansvara för projektet från offert till leverans och uppföljning
  • Genomförande av kundaktiviteter och event
Dina kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och övriga verksamheter där tvättstugeutrustning används. Med en hög servicenivå skapar du goda långsiktiga relationer med kunder, återförsäljare och leverantörer.

Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbetat som säljare B2B, med uppsökande och relationskapande försäljningsarbete. Du har ett tekniskt intresse och med kunskap om El och VVS så har du goda förutsättningar att komma in i arbetet. Även erfarenhet av att arbetat mot fastighetsbranschen är meriterande men inget krav. Att du kommunicerar obehindrat i svenska, har goda kunskaper i engelska samt har B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person trivs du med hög närvaro ute hos kunder och du har god erfarenhet av systematisk, strukturerad kundbearbetning och planering. Du är affärsmässig och arbetar långsiktigt, med förmågan att skapa förtroendefulla och starka relationer. För att trivas hos PODAB så är du även en person som har hög energi och drivkraft samt är prestigelös och öppen i din kommunikation. Inte minst är du också en lagspelare som bidrar till ett härligt arbetsklimat!

Viktigt för tjänsten är att du har:
  • Erfarenhet av försäljningsarbete B2B
  • Förmågan att arbeta med systematisk och strukturerad kundbearbetning
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PODAB
I över 70 år har PODAB specialiserat sig på professionell tvättstugeutrustning. Deras produkter finns i flerbostadshus, på hotell och restauranger, på brandstationer, sjukhem och ridhus, för att bara nämna några platser. Under 2011 byggde de om huvudkontoret i Göteborg och samma år invigdes de nya lokalerna där utveckling, lager och försäljning drivs under ett och samma tak. PODAB har starka stabila leverantörer och ett sortiment som är specialanpassat för den svenska marknaden.

Med Jimmy Nilsson som VD fortsätter PODAB att växa och skapa förutsättningar för att optimera tvättutrustningen i alla svenska tvättstugor!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sheuyda Ali 076 941 27 17

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, försäljning, Account Manager, El, VVS, tvättstugeutrustning, fastighetsbranschen, Göteborg, PODAB, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.