Säljare - Procurator Industrial Solutions

Säljare - Procurator Industrial Solutions

Procurator och affärsområde Industrial Solutions förstärker sin svenska säljorganisation med en säljare till Stockholm. Vi söker en säljare med flera års erfarenhet av konceptförsäljning, gärna inom grossistledet med kunskap om förpackningslösningar.

Om tjänsten
Som säljare bidrar du aktivt till att Procurator når sina mål genom att bearbeta nya och befintliga kunder med vårt sortiment av förpackningsprodukter. Du ingår i ett säljteam om åtta personer där din huvuduppgift är att skapa relationer och göra affärer med kunder och prospekts i utvalda branscher. Målsättningen är att du ska generera nya avtal samt bredda och utveckla försäljningen mot befintliga kunder i Stockholm.

Procurator har ett säljkontor i Årsta, men du har möjlighet att utgå från ett hemmakontor och täcker Stockholms-området samt Mälaren.

Om dig
För att du ska lyckas i rollen, krävs det att du är bra på att bygga relationer, har förmågan att tänka strategiskt, ser helheten och är duktig på att förhandla. Du har flera års säljerfarenhet och kan göra lönsamma affärer med nyckelkunder. Tidigare branscherfarenhet är meriterande.

Kompetenskrav
  • Gymnasieutbildning samt gärna ytterligare vidareutbildning inom försäljning/ekonomi
  • Erfarenhet av konceptförsäljning
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som anställd inom Procurator kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete i ett växande företag.

Om Procurator
Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med förpackningslösningar, kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Om ansökan
Du ansöker med ditt CV samt ett personligt brev på svenska senast den 31 mars. Urvalsarbetet sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterings konsult:

Sheyda Ali via 0769 - 41 27 17.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Sales Representative, Säljare, Industri, Stockholm, Procurator, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.