Sälj och marknadskoordinator till läkemedelsföretag

Sälj och marknadskoordinator till läkemedelsföretag

Är du prestigelös, flexibel och gillar ordning och reda? Ser du dig själv som en självklar "spindeln i nätet"-person med en administrativ ådra och känsla för service? Då ska du söka rollen som Sälj och marknadskoordinator (Commercial Coordinator) till vår kund - ett av världens största läkemedelsföretag med kontor i Solna.

Om tjänsten
Rollen som Commercial Coordinator är omväxlande och du kommer att hantera många olika arbetsuppgifter och projekt samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att kunna prioritera. Du tillhör en administrativ supportfunktion där du får en central och viktig roll med arbete mot både kortare och längre deadlines. Du kommer arbeta nära både marknadschefen och medicinska avdelningen, samt ge stöd inom alla terapiområden. Tjänsten är till stor del administrativ men vi tror att du har ett intresse för material och verktyg för marknad/sälj med stort fokus på extern och intern kommunikation.

Du bedriver ditt arbete som en del av ett team men besitter även förmågan att arbeta självständigt. Det förutsätter att du är initiativrik, effektiv, noggrann, tar stort ansvar för ditt arbete och har förmåga att driva ditt arbete framåt. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystemen SAP och Veeva.

I din roll som Commercial Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Supportera terapiområdesansvariga med främst marknadsföringsmaterial och som stöd vid aktiviteter (uppgifterna handlar bl.a. om lokalisering, genomföra internt godkännande, ta material till tryck, lagerhantering och utskick) och budgetuppföljning
  • Assistera medicinska avdelningen i deras samarbeten med externa experter och andra administrativa uppgifter
  • Hantera externa och interna kontakter, bl.a. som kontaktperson gentemot leverantörer och tryckerier
  • Administrera och följa upp kostnadsbudget samt inköpsorder/fakturor
Tjänsten som Commercial Coordinator är ett konsultuppdrag med start omgående och beräknas pågå i minst ett år. För rätt person finns stora chanser till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av en liknande roll i en internationell miljö. Kanske har du tidigare arbetat med administration och marknadsföring i digitala kanaler? Du uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift och trivs i en stöttande och koordinerande roll med höga kvalitetskrav.

Som person är du hjälpsam, brinner för att ge god service, självgående och kan både planera, genomföra och slutföra dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan agera väl i grupp då du kommer ha ett nära samarbete med avdelningen och många kontaktytor. Det är även viktigt att du kan identifiera möjligheter och förstå helheten av ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare motsvarande erfarenhet, gärna från pharma
  • Proaktiv med förmåga att prioritera
  • Kreativ och lösningsorienterad med sinne för detaljer
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anders Lindén via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknadskoordinator, Säljkoordinator , Marketing Coordinator , Solna , Adecco , Pharma , Läkemedel , Administration
Mer info
Kontaktperson Anders Lindén
Telefon 0859898383
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.