Retail Specialist till Huawei!

Retail Specialist till Huawei!

Är du redo för nästa utmaning? Är du en säljorienterad person som brinner för att ge kunden den bästa servicen? Trivs du i en kreativ roll? Se hit, vi på Adecco har nu uppdraget för dig!

Om tjänsten
I rollen som Retail Specialist hos Huawei kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där din kreativitet och passionerade personlighet kommer väl till pass. Tjänsten innebär ett varierande arbete där du kommer att ansvara för din egen region.

Huawei är i sin expansiva fas och för dem är det viktigt att alltid ligga i framkant, vilket du kommer att säkerställa genom att alltid se till att de nyaste produkterna finns väl påfyllda ute i butikerna. Vidare kommer du att arbeta tätt med de olika butikerna runt om i regionen, vilket innebär uppföljning av försäljning, lagerhållning samt att delta på kundevent som kan förekomma på kvällar och helger. Du kommer även att vara ansvarig för att utbilda personalen i butik rörande vår kunds produkter och detta kommer att förekomma under morgon- och kvällstid.

I din roll som Retail Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställande av kampanjer
  • Leveranser
  • Flrsäljningsaktiviteter hos butikerna
I tjänsten tillkommer förmåner så som bil, mobiltelefon samt individuell bonussättning för utfört arbete.

Om dig
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och som har tidigare erfarenhet av arbete med service. Vi ser det meriterande för tjänsten om du har erfarenhet från liknande bransch, där du exempelvis arbetat som säljare i en telecom butik och nu är redo för nästa steg. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
  • B körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Retail Specialist är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Heed via 0736-847362

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, konsult, Retail Specialist, uthyrning, säljare,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.