Rekyterare till Pontoon på Ericsson

Rekyterare till Pontoon på Ericsson

Om tjänsten
I din roll som Rekryterare på Pontoon kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en internationell miljö på Ericsson i Kista.Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta brett inom hela företaget för att säkerställa korrekt bemanning och du kommer att ha ett nära samarbete med beställande chefer. Ericsson står inför en utvecklingsfas och du kommer att rekrytera specialistkompetenser främst inom tjänstemannasektorn med tonvikt på ingenjörer inom Telecom, IT och artificiell intelligens.

I din roll som Rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställa kravprofil, annonsering samt search i olika kanaler/sökmotorer
  • Urval, telefonintervju/videointervju, analys av personlighetstester och djupintervju
  • Personbedömning och konsultation med beställande chefer
  • Löneförhandling och tillsättning
Om dig
Vi söker dig som har 2 - 5 års erfarenhet av rekrytering. Tidigare erfarenheten av rekrytering och search ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Har du jobbat inom IT, telecom är det meriterande. Du är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och på att ta dina uppgifter i mål.

Som person är du utrustad med ett stort mått av professionalism, ödmjukhet, tålamod och strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, koordinera och prioritera arbetsuppgifter. Du är positiv till förändringar och du tycker om att tänka nytt. Då rollen bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att du är utåtriktad och kommunikativ med en förmåga att bygga relationer med människor på alla nivåer.

Flyttande engelska i tal och skrift är ett krav

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Pontoon
Pontoon Solutions är världsledande inom arbetskraftslösningar, och erbjuder total kompetensförsörjning och tjänster som ger större värde till deras MSP- och RPO-kunder. Pontoon är sedan 2012 en sammanslagning av två exceptionella organisationer, Adecco Solutions och Beeline MSP.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mary Cairns via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mary Cairns
Telefon 08 587 512 71
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.