Rekryterare till Pontoon på Ericsson i Kista

Rekryterare till Pontoon på Ericsson i Kista

Om tjänsten

I rollen som Rekryterare kommer att ha mycket nära samarbete med verksamheten för att hjälpa cheferna att uppnå sina mål. Du kommer att arbeta med Talent Acquisition i ett outsourcat rekryteringsteam i nära relation med den lokala HR organisationen för att hitta, locka och rekrytera de mest begåvade talangerna på marknaden.

Detta är en unik möjlighet att få vara en del i ett stort team av forskare, rekryterare, administratörer samt Employer branding- specialister för att driva strategiska och operativ kompetensförsörjning. Du får insikt i de nya teknikerna inom industrin, artificiell intelligens, robotik, IoT och radioteknik. Du kommer att få chansen att bidra till ett av de största och mest framgångsrika företagen i telekomvärlden - under de spännande tiderna då 5G-tekniken som växer fram.

I din roll som Rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställa kravprofil, annonsering samt search i olika kanaler/sökmotorer
  • Urval, telefonintervju/videointervju, analys av personlighetstester och djupintervju
  • Personbedömning och konsultation med beställande chefer
  • Löneförhandling och tillsättning
Tjänsten som Rekryterare är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdragsperiod är 1 år med placering i Kista

Om dig

Vi söker dig som har 2 - 5 års erfarenhet av rekrytering. Har du arbetslivserfarenhet inom IT och Telecom är det meriterande. Vidare är du duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och på att ta dina uppgifter i mål.

Som person är du utrustad med ett stort mått av professionalism, ödmjukhet, och tålamod. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, koordinera och strukturera arbetsuppgifter. Du är positiv till förändringar och du tycker om att tänka nytt. Då rollen bygger på flertalet parallella kontakter, både externt och internt, ser vi att du är utåtriktad och kommunikativ med en förmåga att bygga relationer med människor på alla nivåer.

Viktigt för tjänsten är:
  • En positiv inställning
  • En lagspelare med samarbetsanda
  • Hög känsla för service
  • Kreativitet i ditt sätt att arbeta
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Pontoon

Pontoon Solutions är världsledande inom arbetskraftslösningar, och erbjuder total kompetensförsörjning och tjänster som ger större värde till deras MSP- och RPO-kunder. Pontoon är sedan 2012 en sammanslagning av två exceptionella organisationer, Adecco Solutions och Beeline MSP.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mary Cairns via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekrytering, Rekryterare, HR, Ericsson, Pontoon, Kompetensförsörjning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.