Regionansvarig säljare till Kebony

Regionansvarig säljare till Kebony

Drivs du av utmanande mål och att nå resultat? Vill du utvecklas inom sälj och samtidigt bidra till en bättre miljö? Vi letar nu efter en säljare som vill vara med och ta Kebony till nästa nivå. Ansök idag!

Om tjänsten
Bolaget upplever en mycket stark expansion både internationellt som på den svenska marknaden och har skapat en stark marknadsposition med stor potential för ytterligare tillväxt. Vi söker därför en motiverad person som kommer att bli central i denna process att växa ytterligare.

Med fokus på Norra Sverige och Mälardalen kommer tjänsten att innebära:
 • Vidareutveckla existerande kundbas med fokus på prioriterade kundrelationer inom återförsäljarledet
 • Identifiera, prioritera och säkra kommande projekt bland arkitekter, entreprenörer och fastighetsbolag.
 • Ansvara för att Kebony blir marknadsledande inom regionen.
 • Positionera Kebony i nya branscher/marknadsområden.
Om dig
Vi erbjuder en tjänst i ett starkt och kraftigt växande ambitiöst bolag och för att infria våra förväntningar måste du ha en mycket stark inre drivkraft för att nå dessa målsättningar.

Vi söker dig som:
 • är en uppsökande, entusiastisk, självständig och självgående person
 • har viss erfarenhet från byggmaterialbranschen
 • är bekväm med att tala inför grupper
 • är ambitiös och drivs av en stark tävlingsinstinkt
 • har god datakunskap och är bekväm med sociala medier
 • har tidgare erfarenhet av försäljning
 • har någon form av byggutbildning
Tjänsten medför frekvent resande med ett större antal övernattningar då du inte jobbar från hemmakontoret. Du kommer att vara budget- och resultatansvarig för en egen region och rapportera till försäljningsansvarig Sverige.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kebony
Kebony är ett ledande miljöteknologiföretag som arbetar med modifiering av trä. Bolagets patenterade teknologi är baserat på mer än 10 års forskning internationellt. Från att ha varit ett forskningsbaserat projekt fram till att bolagets första fullskalefabrik stod färdig 2009 har bolagets omsättning ökat från ca 25 MSEK till dagens 200 MSEK. Tillväxttakten på ca 20% per år förväntas fortsätta framöver.
Kebonys ambition är att skapa en ledande teknologi och ett internationellt varumärke. Under 2017 levererade Kebony material till 32 olika marknader och har vunnit en rad internationella utmärkelser, såsom World Economic Forum Technology Pioner och Guardian Global Cleantech 100. Kebony är rankat av CNBC till ett av Europas 20 mest kreativa bolag.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via epost. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Åza Dalberg via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.