Redovisningsassistent till DHL Freight!

Redovisningsassistent till DHL Freight!

Är du en ansvarstagande ekonomistudent som vill arbeta extra vid sidan av dina studier? Har du ett intresse för redovisning, goda datorkunskaper samt kännedom om systemet Oracle? Då kan vi på Adecco ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Du kommer tillsammans med andra studenter vara behjälplig mot ekonomiavdelningen på DHL där du med ditt stora intresse för redovisning kommer ha en avlastande roll. Du kommer arbeta i system och med stora flöden samt sköta rapportering till SCB. I rollen ingår arbetsuppgifter som hantering av internfakturering, momsdeklarationer, ekonomiska avstämningar samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling i tjänsten. Tjänsten är på ca. 50% (100 % under sommaren) och arbetstiderna är flexibla.

Om dig
Du som har kommit en bit in i dina ekonomistudier och har möjlighet att arbeta vid sidan av dessa kommer ha goda förutsättningar att lyckas i rollen. Har du ett stort intresse för redovisning och goda datorkunskaper kommer du att trivas på DHL som redovisningsassistent. Har du sedan tidigare kunskaper inom systemet Oracle ser vi det som meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som redovisningsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Linnéa Nyström via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsassistent, redovisning, ekonomiassistent, ekonomi, DHL, Adecco, Oracle
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.