Recruiter till Adecco Stockholm

Recruiter till Adecco Stockholm

Har du ett stort intresse för att utvecklas inom området rekrytering och vill arbeta i en affärsorienterad miljö? Vill du arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som Recruiter kommer du att tillhöra teamet General Staffing i Stockholm. Idag arbetar vi med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder. Du kommer att vara en del av ett affärsorienterat team som älskar problemlösning och har en stark lagkänsla.
I din roll som Recruiter kommer du huvudsakligen att ansvara för att driva hela rekryteringsprocesser, från att ta kravprofil med kund till att leverera kandidater som matchar kundens behov.

Vi arbetar med standardiserade processer för att vara så effektiva som möjligt och du kommer att få en grundlig utbildning i våra rekryteringsverktyg. Du gör urval, analyserar personlighetstester och genomför intervjuer med kandidater. Vi arbetar även med search av kandidater i olika kanaler såsom LinkedIn. Rollen innebär även att du arbetar med prissättning mot kund och att genomföra löneförhandlingar med dina kandidater för att nå våra gemensamma lönsamhetsmål. Du kommer självständigt att ansvara för kommunikationen med kund och kandidater och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i teamet för att nå bästa resultat.

Om dig

Längtar du efter att utmanas i din vardag och få vara del av ett team som alltid sätter kunder, kandidater och konsulter i fokus och tänker värdskap i relationer? Bra. Vi tror att du motiveras av att bygga upp och bibehålla goda relationer med både kunder och kandidater. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rekrytering och kan driva flera processer samtidigt. Du drivs av att hitta rätt kandidat till dina uppdrag och är van vid att sätta kundens behov i fokus. Kanske har du en idrottsbakgrund i en lagsport och är en tävlingsinriktad person som är van vid att lyckas med det du tar dig för.

Vi ser att du presterar på topp när du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar i ett högt tempo och att du inte är rädd för att ta snabba beslut. Att arbeta som Recruiter innebär en del digital administration och självklart är du noggrann i det arbetet. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet från konsult/bemanningsbranschen och vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi eller försäljning. Vi är en global koncern vilket medför att det är av vikt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi till de i din närhet. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Om Adecco

Adecco ingår i koncernen Adecco Group som är världens ledande leverantör av HR-lösningar och världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige erbjuder vi såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Du kommer att ingå i ett kompetent och erfaret team bestående av fyra Recruiters, två Talent agents/rekryteringskonsulter, sex Business managers och tre Business developers. Teamet präglas av stor öppenhet och en hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå målen väger tyngre än den individuella prestationen. Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Entrepreneurship, Responsibility, Customer Centricity and Team Spirit - och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa touchpoints.

Om anställningen

Tjänsten som Recruiter är på heltid och vi beräknar att tillsätta tjänsten inom kort.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, möjlighet till flextid och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. För dig som gillar att umgås med kollegor efter arbetstid så finns det gemensamma aktiviteter som alla bjuds in till och vi pratar ofta om att det är allas ansvar att bidra till den goda arbetsmiljö som vi har idag.

Ansökan

Tjänsten har start enligt överenskommelse med vald kandidat. Senaste ansökningsdatum 2 maj. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Ansvarig för rekryteringsprocessen är vår Talent Sourcer Linda Mattsson, e-post: linda.mattsson@adecco.se

Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.