Receptionist till vår kund i centrala Stockholm!

Receptionist till vår kund i centrala Stockholm!

Är du på jakt efter ett deltidsjobb och brinner för service? Då har vi på Adecco uppdraget för dig med start omgående!

Om tjänsten
Som receptionist kommer du ta emot besökare och svarar i telefon. Ställa iordning inför konferenser och hålla ordning och reda på allmänna ytor och kaffestationer. Du kommer även att hjälpa till i köket under lunchen tex. ta betalt i kassan och se till att det ser fräscht ut när lunchgästerna gått. Tjänsten är på 50% med start omgående. Arbetstiderna är mån-fre mellan kl.10-14.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot gäster
  • Svara i telefon
  • Hålla ordning och reda på allmänna ytor och kaffestationer.
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som är glad och positiv. Är väldigt serviceminded och gillar att träffa nya människor.

Vidare ser vi att du är lösningsfokuserad och alert. Proaktiv och ser vad som behöver att göras.

Viktigt för tjänsten är:
  • Serviceminded
  • Proaktiv och alert
  • Behärskar svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073- 684 72 92

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, Adecco, Stockholm, Reception, konsult.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.