Receptionist till Projektengagemang

Receptionist till Projektengagemang

Gillar du variation i din vardag och söker ett serviceinriktat arbete där du får bidra? Då är det kanske just dig vi söker till vår kund, Projektengagemang med placering i Liljeholmen.


Om tjänsten

I rollen som Receptionist kommer du ha en stöttande funktion och dina dagar kommer att vara av varierande karaktär. I dina arbetsuppgifter ingår det att bemöta och välkomna besökare, bjuda på kaffe samt ansvara för incheckning. Vidare kommer du säkerställa att konferensrum samt övriga ytor är städade samt iordningställda. Lättare administrativa arbetsuppgifter kan förekomma såsom posthantering, skicka och ta emot bud samt ansvara för att programmera/avaktivera ID06-kort.

Arbetstider är måndag till fredag mellan 08:00-17:00.

I din roll som Receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Ta emot och välkomna besökare
 • Posthantering/ bud
 • Iordningställa konferensrummen
 • Beställa och ta emot catering
 • Programmera/avaktivera ID06-kort
 • Beställa kontorsmaterial
 • Se till att köket är representativt, plocka ur diskmaskin etc.
Om dig
Vi söker dig som brinner för service! Du har tidigare erfarenhet av servicerelaterade yrken och trivs i en varierande roll där dina dagar kommer att se olika ut. Du drivs av att ständigt ge bästa tänkbara service och att alltid ge det lilla extra.
Du är en sprudlande och positiv person med skinn på näsan. Din struktur och problemlösningsförmåga gör att du arbetar självgående och styr upp när problem uppstår. Ingen arbetsuppgift är för dig oviktig och du kan ta egna initiativ.

Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
 • Du har ett genuint intresse för service
 • Du trivs med att befinna dig i nya miljöer
 • Du tycker om att ha en varierad arbetsvecka där den ena dagen inte är den andra lik
 • Du är social samt har en glad och positiv inställning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om
Projektengagemang är en konsultkoncern inom samhällsbyggnad och industri som grundades 2006. Sedan dess har vi vuxit till mer än 1 200 medarbetare på 37 orter i Sverige - och vi fortsätter att växa i snabb takt.

Om anställningen
Tjänsten som Receptionist är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, för rätt person finns chans till anställning hos vår kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Leila Mekidiche 08-598 981 58 .

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Receptionist, Reception, Service, Kundbemötande
Mer info
Kontaktperson Leila Mekidiche
Telefon 08-598 981 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.