Projektledare till Utbildningsradion

Projektledare till Utbildningsradion

Är du en projektledare med erfarenhet från införande av aktivitetsbaserad arbetsplats? Vill du ha en utmaning där din förmåga till interaktion med andra människor, ditt driv och ditt strukturerade arbetssätt kommer att vara avgörande för din framgång? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten

UR:s lokaler har under de senaste två åren succesivt genomgått en förändring, där de har gått från öppet kontorslandskap till en aktivitetsbaserad arbetsplats. 2017 var UR nominerade till pris för Sveriges snyggaste kontor.
De har kommit en bra bit på väg men är ännu inte klara - Adecco söker därför en driven och kommunikativ projektledare för att säkra deras förflyttning. Uppdraget är på 100% med start omgående och pågår initialt fram till årsskiftet 2018/2019.

I rollen som projektledare arbetar du tvärfunktionellt tillsammans med ledningsgrupper, chefer och medarbetare. Du är sammanhållande gentemot såväl interna som externa intressenter (tex bygg-entreprenörer, möbelleverantörer etc).
Din huvuduppgift blir att projektleda omställningen inom UR till aktivitetsbaserat kontor utifrån ett fastställt uppdrag. Till din hjälp har du en projektgrupp med kompetenser och resurser från HR, Internkommunikation, kontor och fastighet. En styrgrupp är formerad och redo att stötta den fortsatta driften av projektet. Arbetet ger god möjlighet att jobba med ny teknik, ekonomi och människor.

I din roll som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Styra och leda projektet i enlighet med projektdirektiv
  • Planera arbetet så att projektet levererar mot uppsatta mål, tidplaner och budget samt kontinuerlig uppföljning av detta
  • Agera sammanhållande länk gentemot styrgrupp, intressenter samt leverantörer
Om dig
Vi söker dig med tidigare projektledarerfarenhet samt ett tekniskt intresse. Har du ansvarat för eller varit delaktig i projekt av liknande art (omställning till aktivitetsbaserat kontor) är det starkt meriterande.

Som person är du social, drivande, och analytisk med förmåga att se saker från ett helikopterperspektiv. Samtidigt är du handlingskraftig, strukturerad och har lätt för att kommunicera med samtliga delar inom en organisation.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet som projektledare
  • Kommunikativ och lyhörd med förmåga att skapa och bibehålla goda relationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som projektledare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med pågår uppdraget fram till och med årsskiftet. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anders Lindén via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare , aktivitetsbaserat , kontorsflytt , UR
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.