Projektledare till Mondelez

Projektledare till Mondelez

Om tjänsten
I rollen som Projektledare kommer du ingå i grupperingen The Nordic Perfect Point of Sale (PPOS) som ansvarar för utvecklingen och leveransen av material till butiksaktiviteter, displayer och annan typ av POS. Du kommer koordinera och ansvara för utveckling och lansering i samråd med flertalet parter såsom beställare och sälj- och marknadsavdelning. Som projektledare förväntas du att med eget ansvar se till att kostnader är inom budget samt att leveransen uppnår förväntan inom uppsatt tidsram.

I din roll som Projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för utveckling och leverans från start till slut
  • Analysera och utvärdera kampanjer för bästa kostnadseffektivitet
  • Förbättringsarbeten
Om dig
Vi söker dig som med relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet från rollen som Projektledare, gärna inom FMCG eller annan kommersiell verksamhet. Du trivs i en problemlösande roll samt besitter erfarenhet att arbeta noggrant och konstruktivt gentemot uppsatta tidsramar utan att göra avkall på leverans och kvalitet. Rollen ställer höga krav på utpräglade kommunikativa egenskaper då du på daglig basis är i dialog med både interna likväl som externa parter.

Vidare är du van användare av Microsoft Office. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP ser vi det som meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet inom FMCG och/eller återförsäljarledet
  • Kunskap och erfarenhet av att prioritera, organisera och strukturera projekt
  • Obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Kan du även kommunicera på danska är det mycket meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Mondelez
Mondelez International är en amerikansk multinationell livsmedelskoncern inom bland annat konfektyr, mejeriprodukter och livsmedel.

Om anställningen
Tjänsten som Projektledare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är 3 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev, skrivet på engelska, och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, FMCG, Marknad, Sälj
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.