Projektadministratör till Vattenfall

Projektadministratör till Vattenfall

Vi på Adecco söker nu en driven och ansvarstagande projektadministratör till Vattenfall i Solna. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom projektadministration och lockas av att arbeta i en större organisation? Sök då tjänsten som projektadministratör på deltid redan idag! Vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten
Vattenfall har påbörjat ett kapacitetshöjningsprogram för att planera, styra och genomföra projekt med mål att höja effektkapaciteten i Stockholms regionnät.

Som projektadministratör kommer du ingå i ett team med placering på Vattenfall Eldistribution i Solna. Du rapporterar och arbetsleds av Programledaren för Kapacitet Stockholm. Uppdraget omfattar 50% av en heltidstjänst.

Du kommer att arbeta med att ge administrativt stöd till program- och projektledning. I din roll som projektadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Ekonomiuppföljning och fakturahantering.
 • Budget och prognosarbete.
 • Förberedelser av möten, föra mötesanteckningar och protokoll.
 • Delta i arbete med program- och projektdokumentation.
 • Arbeta med dokumenthantering.
 • Stöd till ledning i framtagande av rapporter.
 • Utföra övriga aktuella administrativa uppgifter.
Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens med inrikning administration och ekonomi alternativt utbildning eller erfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Du har dokumenterad erfarenhet av projektadministration och projektekonomi inom teknisk verksamhet. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet- Word, Excel och Poerpoint.

Vidare ser vi att du som person är ansvarstagande, koordinerande och noggrann. Du vågar ta egna initiativ och driva förändringar samt vara självgående i arbetet.

Viktigt för tjänsten är:
 • Mycket goda kunskaper i svenska
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Relevant utbildingsbakgrund och arbetslivserfarenhet inom projektadministration och projektekonomi.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig fram till 13/10-2019. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektadministratör, projektassistent, Vattenfall, Solna, Stockholm, SAP, Adecco.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.