Orderadministratör hos Vita Verita AB

Orderadministratör hos Vita Verita AB

Orderadministratör hos Vita Verita AB

Har du erfarenhet av kundtjänst och orderhantering? Är du dessutom självgående och lösningsorienterad som person? Nu söker Vita Verita AB en skicklig orderadministratör till sitt kontor i Kungsängen.

Om tjänsten
I din roll som orderadministratör kommer du att vara ansvarig för orderregistrering, skicka orderbekräftelser, ta emot beställningar samt hantera kundfrågor via telefon och e-mail. Vidare kommer du att hantera inleverans av varor, packa och leverera varor vid behov, inventera och uppdatera kundorder med leveransdatum. Ditt arbetsverktyg kommer att vara VISMA. Du kommer ha breda kontaktytor både med säljare, inköp, lager samt externt med leverantörer och kunder. Dessutom befinner sig kontoret i samma byggnad som lagret. Vita Verita AB är ett familjeägt bolag med högt i tak och väldigt prestigelös anda.

I din roll som Orderadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • orderregistrering
  • ta emot samtal och e-mail från kunder
  • hantering av ut- och inleveranser
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Om dig
Vi söker dig som har kunskaper och erfarenhet av kundtjänst och orderhantering då det ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du har arbetat inom lifescience eller sjukvårdsmiljö då Vita Verita bl. a distribuerar hygienartiklar till sjukvården. Det här är ett jobb för dig som är noggrann, lösningsorienterad, flexibel och självgående. Vidare ser vi att du har en datorvana och arbetat med ett affärssystem, exempelvis VISMA är meriterande men ej ett krav. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • gymnasial utbildning
  • erfarenhet av kundtjänst och orderhantering
  • erfarenhet av ett eller flera affärssystem
  • flytande i svenska och engelska
Om Vita Verita AB
Vita Verita AB är ett handelsbolag som marknadsför produkter för kritiska miljöer med fokusering på renrum, sterila miljöer, laboratorier och ESD områden. Företaget är ISO 9001-2008 samt ISO 14001-2004 ackrediterat. Då vi har mer än 20 års praktisk erfarenhet av service, klassificeringar och valideringar av rena rum och sterila miljöer är Vita Verita den idealiska samarbetspartnern för er som arbetar inom dessa områden.Huvuddelen av vår verksamhet är inriktad på förbrukningsmaterial som; torkdukar, handskar, kläder, skoskydd, munskydd med mera. Vita Verita har egna produkter samt representerar ledande tillverkare som; Kimberly Clark, Contec, Ansell, m fl.

Om anställningen
Vita Verita AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Vita Verita AB erbjuder dig:
  • Fast- och tillsvidareanställning
  • Goda förmåner så som pension och hälsokontroll
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:
Sheyda Ali via 076 - 941 27 17 eller e-post sheyda.ali@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Orderhantering, Orderadministratör, Kundtjänst, Kundservice, Administratör, Kungsängen, VISMA, Vita Verita, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.