Operativ inköpare till Oerlikon Balzers

Operativ inköpare till Oerlikon Balzers

Är du sugen på att fördjupa dina inköpskunskaper inom industri? Vill du arbeta på ett stort globalt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Som operativ inköpare hos Oerlikon Balzers kommer du att vara en nyckelspelare när det kommer till inköp inom förbrukningsmaterial till produktionsarbetet. Vi arbetar aktivt mot industriföretag och du kommer vara spindeln i nätet när det kommer till rekvisitons och orderflödet. Du kommer att ha daglig kontakt med både kollegor på kontoret och i andra länder där vi har etablerade kontakter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader, för rätt kandidat finns det stora möjligheter till förläning.

Om dig
Vi tror att du är nyexad eller kanske har arbetat några år med inköp. Det viktigaste för oss är att du är ansvarstagande och har ett eget driv. Det är av stor vikt att du är noggrann i ditt arbete. Du är en social och positiv person med god kommunikativ förmåga, ett stort affärssinne. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser även till följande:
  • Du är både serviceinriktad, arbetar strukturerat och har lätt för att samarbeta
  • Du är lättlärd, flexibel och har ett problemlösande förhållningssätt
  • Du har god datorvana
  • Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift
Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat inom ERP system, sharepoint och excel samt tidigare erfarenhet inom inköp.

Låter det som din nästa tjänst?
Ansök redan idag!

Om Oerlikon Balzers
Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytteknik som ger betydligt högre prestanda och ökad livslängd för precisionskomponenter och verktyg för metall- och plastbearbetningsindustrin.

Kontakt
Har du frågor gällande rektyeringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare jesper.jenefjard@adeco.se

Har du frågor gällande registering, vänligen kontakta info@adecco.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.