Okvalificerade säljare sökes till framtida uppdrag

Okvalificerade säljare sökes till framtida uppdrag

Är du i början av din karriär och vill testa på ett arbete inom sälj? Det finns inga krav på varken utbildning eller tidigare erfarenhet. Det här kan vara en stor möjlighet för dig som vill utvecklas som säljare och arbeta tillsammans i härliga team med stöttande kollegor

Om tjänsten
Som säljare ansvarar du för att driva affären mot nya kunder. Du kommer att sälja tjänster inom arbetsmiljö.

Detta är ett utmärkt jobb för dig som är intresserad av att bli tjänsteman arbetandes på spännande bolag i Stockholm. Du kommer att ingå i ett nytt team där du får friheten att styra och planera ditt arbete självständigt. Arbetsuppgifterna kommer att innebära mycket cold-calling såväl som kundbesök där du får möjligheten att presentera och sälja in tjänster som finns i företagets produktportfölj.

Det här är en proaktiv annons vilket ger oss på Adecco möjligheten att matcha din profil mot framtida uppdrag.

Om dig
Inga krav på utbildning eller tidigare erfarenhet. För oss är dina personliga egenskaper det som är av störst betydelse. Vi söker dig som gillar att arbeta självgående och som drivs av din vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Vi tror att du är lyhörd, nyfiken, strukturerad och att du är en lagspelare som trivs i sociala sammanhang. För att lyckas i rollen som säljare är det viktigt att ha en god kommunikativ förmåga. Du kan uttrycka dig mycket väl i svenska såväl i tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning på Adecco Sweden. För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chansen till att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Deni Ilic via Deni.Ilic@Adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.