Montör till snabbväxande företag!

Montör till snabbväxande företag!

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba på ett nytänkande företag? Är du dessutom händig och söker efter ett fysiskt arbete? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som Montör kommer du att arbeta med enklare reparationer samt montering av el-skotrar. I arbetet ingår även leveransmottagning och inhämtning av fordonen. Arbetet kan komma att ske på två platser, Årstaberg och Stadshagen. Utöver detta sker inhämtningen av el-skotrarna runt om i Stockholmsområdet, inhämtningen sker med bil. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan kl. 09:00-17:00. Uppdragsperioden stäcker sig fram till maj månad med eventuell förlängning.

I din roll som Montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Enklare reparationer
  • Inhämtning av el-skotrar
  • Montering
Om dig
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och gärna arbetar med händerna. Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du som har rätt inställning och driv kommer snabbt att känna dig bekväm i dina arbetsuppgifter. I rollen kan ett visst fysiskt arbete förekomma du bör därför vara i god fysisk form.
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll, men det är inget krav för att lyckas i rollen som Montör. B-körkort är även någonting som vi ser som meriterande för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunna hantera enklare verktyg
  • Ansvarsfull
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Montör är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Leila Mekidiche via 08 - 598 981 58.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via tel: 08 - 100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Adecco, Stockholm, Mekaniker, Reparation.
Mer info
Kontaktperson Leila Mekidiche
Telefon 08-598 981 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.