Montör till Final Assembly på Ericsson!

Montör till Final Assembly på Ericsson!

Ericsson är ett stort, internationellt företag inom IT- och telebranschen beläget i Kista. Vi ser att du som söker till tjänsten har ett tekniskt intresse och relevant utbildning eller erfarenhet. Då är tjänsten som Montör på Ericsson något för dig.

Om tjänsten
I rollen som Montör kommer du hantera slutmonteringen av prototyper både med och utan ritning. Du kommer samla in och hantera data, analyser och produktinformation för att förbättra och effektivisera produktionsprocessen.
Du är van vid att både läsa samt själv dokumentera tekniskt information då man oftast hanterar slutmonteringen vid endast ett tillfälle. Vidare har du kunskapen och erfarenheten att kunna läsa både mekaniska scheman samt elschema.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster. Du är en driven lagspelare och trivs med att samarbeta med andra i en internationell arbetsmiljö.
Vidare är du analytisk, resultatorienterad och kommunikativ. Då du kommer ha flertalet kontaktytor kommunicerar du problemfritt på både svenska och engelska.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet från tekniskt arbete.
  • Kunskap av att läsa både mekaniskt schema samt elschema.
  • Vana att arbeta resultatinriktat, analytiskt och konstruktivt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Montör är ett konsultuppdrag på 100% med tillsättning omgående. Uppdragsperiod är beräknat till 3 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Athina Bagiopoulou på 073-684 70 08

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Ericsson, Kista
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.