Mondelez söker en Category Analyst till Marabou

Mondelez söker en Category Analyst till Marabou

Om tjänsten
Som Category Analyst kommer du att genomföra analyser för volym- och lönsamhetsberäkningar inom produktportföljen för choklad. Du kommer att vara delaktig i kampanjanalyser, genomföra utvärderingar av nya produkter samt budgetuppföljningar. I din roll som Category Analyst kommer du att driva och medverka i projekt kopplade till ditt arbetsområde.

I din roll som Category Analyst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Volym- och lönsamhetsberäkningar
  • Kampanj- och produktsanalyser
  • Budgetuppföljning
Tjänsten som Category Analyst är ett konsultuppdrag och förväntas löpa under ca 6 månader med start så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som är van att hantera stora mängder data och har ett brinnande intresse för siffror. Här står din analytiska förmåga i fokus och det är av vikt att du förstår flöden, processer och kan se en helhetsbild utifrån det insamlade materialet. Då företaget verkar på den globala marknaden känner du dig bekväm i kommunikation på engelska i tal och skrift. Du har troligen en utbildning som bas inom t.ex. ekonomi, logistik eller motsvarande, alternativt arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vidare krävs det mycket goda IT-kunskaper bl.a. inom Officepaketet och framförallt i Excel. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat i SAP, men det är inget krav för tjänsten.

Som person ser vi att du har ett starkt driv och är självgående. Din kommunikativa sida och samarbetsförmåga kommer att göra dig till en uppskattad medarbetare. Vidare ser vi att du har en vilja utvecklas inom rollen.

Viktigt för tjänsten är:
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Vana av att hantera siffror och data
  • Analytisk förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Mondelez
Mondelez International är en amerikansk multinationell livsmedelskoncern inom bland annat konfektyr, mejeriprodukter och bakary.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Category Analyst, Mondelez, Ekonomi, Analys, Finance, Pris, FMCG
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.