Mekaniker till TCR Sweden AB

Mekaniker till TCR Sweden AB

Är du en erfaren och driven mekaniker som vill ha ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag inom civil luftfart? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team vars arbete har en direkt påverkan på kundens drift? Då är rollen som mekaniker på TCR Sweden AB med placering i Arlanda stad rätt jobb för dig!

Om TCR Sweden AB
TCR Sweden AB är en del av TCR Group som leasar ut, servar och utför underhåll på Ground Support Equipment (GSE) inom civil luftfart. Exempel på GSE är push-back truckar, de-iceingfordon, eldrivna fordon och bagagehanteringsutrustning. TCR är ett expansivt och snabbt växande företag som har ett 30-tal verkstäder och finns representerade på ett 80-tal flygplatser i Europa samt Asien. I Sverige finns TCR representerade på tre flygplatser och vi står inför många spännande utmaningar. På Arlanda har vi precis flyttat till nya fräscha lokaler och påbörjat en spännande resa där vi utvecklar vårt verkstadskoncept. För dig som bor nära pendeltåg finns goda möjligheter att resa kollektivt.

Om tjänsten
TCR Sweden AB söker nu en driven mekaniker till sitt team på Arlanda. I rollen ansvarar du för att utföra service och underhåll och större reparationer på GSE-fordon som används på flygplatsen. Ditt arbete är av stor vikt för att flygplatsens drift ska flyta på utan problem. Du rapporterar till verkstadschef och arbetar i en modern verkstad i anslutning till Arlanda flygplats. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag mellan kl 7-15.30 men det finns utrymme för flexibilitet.

I din roll som Mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Felsökning och diagnostisering av stora och små fordon (personbil, lastbil och specialfordon)
 • Utföra service, reparationer och underhåll på de fordon som verkstaden hanterar
 • Problemlösning och felsökning tillsammans med både svenska och utländska leverantörer
Om dig
Vi söker främst dig som har fordonsteknisk utbildning och minst två års erfarenhet av service och underhåll av tyngre fordon. Du kan t.ex. ha jobbat med entreprenadmaskiner eller som lastbils- eller maskinmekaniker. Du har grundutbildning i fordonsel samt talar och skriver svenska obehindrat. Du har en god förståelse för hur system interagerar.

Vi ser att du som person är lösningsorienterad och har en förmåga att se helheten för att produktionen ska kunna rulla på. Du är lugn och självgående med nyfikenhet och initiativförmåga och arbetar strukturerat och målinriktat.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet av service och underhåll av fordon
 • Grundutbildning i fordonsel
 • Kunskap i modern verkstadsdiagnostik, fordonshydraulik och fordonsel
 • B-körkort
 • Datorvana
Det betraktas som meriterande om du har kunskaper i svets och maskinbearbetning samt om du har truck- och C-körkort samt travers.

Det allra viktigaste utöver grundkunskaper är att du har viljan att lära dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
TCR Sweden AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

TCR Sweden AB erbjuder dig:
 • En spännande och varierande position inom ett växande företag i Skandinavien och Sverige som präglas av passion och öppenhet.
 • Parkeringsförmåner, Friskvård eller andra möjliga fördelar
 • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Matilda Kinghed via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Fordonsmekaniker, Lastbilsmekaniker, Bilmekaniker, Maskinmekaniker, GSE, Fordonsel, Arlanda stad, Verkstadsdiagnostik, Felsökning, TCR Sweden AB, TCR Group, Adecco
Mer info
Kontaktperson Matilda Kinghed
Telefon 073-684 73 83
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.