Mekaniker till JOAB

Mekaniker till JOAB

Mekaniker till JOAB i Jordbro!

Har du ett teknikintresse? Gillar du att jobba med service och reparationer? Vill du vara en del av ett nytt team på en ny verkstad på Jordbro? Då har vi tjänsten för dig!

Din roll som mekaniker
Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs fordonselektronik. JOAB är i en tillväxtfas och flyttar nu till en helt ny verkstad på 1500m2 i Jordbro. Där får du chansen att rivstarta tillsammans med ett nytt serviceteam, reservdelsman och kundmottagning i en positiv atmosfär där alla tar ansvar med humor och glädje. Inom JOAB kommer man få internutbildningar och rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Arbetstider 07.00-16.00 dessutom kan skiftarbete förekomma.

Om tjänsten
Vi söker dig med intresse för teknik, service och mekanik. Du är en person med ett stort intresse att skruva och underhålla. Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden som ska få den service som förväntas, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!
För att lyckas som mekaniker är det viktigt att du är intresserad av teknik och vill utvecklas. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som mekaniker eller med service och reparation av fordon. Har du tidigare kunskaper av el, hydraulik, felsökning eller reparation kommer detta vara en stor fördel men inte ett måste. Du talar och skriver utan hinder både på svenska och engelska.

Är du intresserad?
Om du tycker tjänsten är spännande är du välkommen att skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att processen avslutas när tjänsten blivit tillsatt. I denna rekrytering samarbetar företaget med Adecco och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonslut, Sheyda Ali via 076-941 27 17 eller sheyda.ali@adecco.se.

Om JOAB
JOAB är ett ledande och expansivt företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar. JOAB utvecklar, tillverkar och säljer hydrauliskt styrda lastbilspåbyggnader såsom liftdumpers, lastväxlare, Cameleont och sopbilsaggregat. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för sina kunder. Verksamhet bedrivs i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Stockholm och Blomstermåla i Mönsterås kommun. JOAB har sedan starten 1963 kontinuerligt expanderat och erövrat marknadsandelar.

Läs mer om företaget: https://www.joab.se/

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 aug 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.