Marknadsföring med samordningsansvar

Marknadsföring med samordningsansvar

Är du en prestigelös och drivande person med erfarenhet inom marknadsföring? Vill du arbeta med ett växande bolag med en familjär anda? Tycker du om att arbeta med digitalisering och skriva säljande texter? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för vår kunds räkning en idérik och självgående person till marknadsavdelningen på Dustcontrol AB i Norsborg.

Om tjänsten
Dustcontrols marknadsavdelning har till uppgift att stödja företagets varumärke och fungerar som en inhousebyrå till våra dotterbolag och återförsäljare. Som samordningsansvarig har du en mycket bred roll där du leder arbetet på marknadsavdelningen och arbetar med alla typer av media.

Du rapporterar direkt till VD/Marknadschef. Rollen är mycket självständig. Du behöver vara duktig på att se helheten, kunna skriva säljande tekniska texter, vara kreativ och en positiv drivande projektledare.

Huvudsakliga ansvarsområden:
 • Medverka i framtagande av aktiviteter och material som stärker vårt varumärke
 • Producera en årlig marknadsplan
 • Ta fram en budget och följa upp den löpande
 • Ansvara för vår websida, webshop och digitala marknadsföring
 • Copywriter - skriva texter till alla marknadskanaler
 • Stödja våra dotterbolag och återförsäljare i deras marknadsstrategier
 • Planera, genomföra och följa upp marknadskampanjer
 • Samordna marknadsgruppen
Om dig
Vi söker dig som är självständig, kreativ, noggrann och har hög samarbetsförmåga. Du är övertygande och tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Du behöver kunna planera och göra prioriteringar i arbetet.

Du har akademisk examen inom marknadsföring/kommunikation eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och är van att driva projekt, tycker att det är roligt att skriva texter och ser tjusningen med att leda en grupp. Du har en god datavana och kunskap i Adobe InDesign. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten.

Viktigt för tjänsten är:
 • Akademisk bakgrund inom Marknadsföring eller liknande
 • 2-5 års erfarenhet inom marknadsföring
 • Copywriting och Adobe InDesign erfarenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Dustcontrol AB
Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 180 anställda och koncernen omsätter ca 330 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och erbjuda sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England, samt har återförsäljare på ytterligare 30 marknader. Besök vår hemsida www.dustcontrol.se för mer info.

Om anställningen
Dustcontrol AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Dustcontrol AB erbjuder dig:
 • Fast- och tillsvidareanställning
 • Utvecklingsmöjligheter
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:

Sheyda Ali via 076 - 941 27 17.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknadsföring, Digitalisering, Copywriting, Norsborg, Marknadsansvarig, Samordningsansvarig, Dustcontrol AB, Adecco, Adobe Indesign
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.