Marknadsassistent till GSK

Marknadsassistent till GSK

Är du prestigelös, flexibel och gillar ordning och reda? Då kan detta var rätt tjänst för dig på hälso- och läkemedelsföretaget GSK. Vi söker nu en serviceinriktad marknadsassistent som gillar att vara spindeln i nätet. Rollen erbjuder många kontaktytor och stort eget ansvar. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Rollen som marknadsassistent är omväxlande och du kommer att hantera många olika arbetsuppgifter och projekt samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att kunna prioritera. Det är en administrativ supportfunktion där du får agera "spindeln i nätet", samt arbeta mot både kortare och längre deadlines. Du kommer arbeta nära både marknadschefen och medicinska avdelning, samt ge stöd inom alla terapiområden. Tjänsten är till stor del administrativ men vi tror att du har ett intresse för material och verktyg för marknad/sälj med stort fokus på extern och intern kommunikation.

Du bedriver ditt arbete som en del av ett team men besitter även förmågan att arbeta självständigt. Det förutsätter att du är initiativrik, effektiv, noggrann, tar stort ansvar för ditt arbete och har förmåga att driva ditt arbete framåt. Meriterande om du har tidigare erfarenhet i affärssystemen Zinc och CERPS.

I din roll som marknadsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Supportera terapiområdesansvariga med främst marknadsföringsmaterial och som stöd vid aktiviteter (uppgifterna handlar bl.a. om lokalisering, genomföra internt godkännande, ta material till tryck, lagerhantering och utskick) och budgetuppföljning
  • Assistera medicinska avdelningen i deras samarbeten med externa experter och andra administrativa uppgifter
  • Assistera regulatoriska avdelningen samt andra avdelningar och VD med administrativa aktiviteter
  • Både externa och interna kontakter, bl.a. som kontaktperson med leverantörer och tryckerier
  • Administrera konferenser och andra interna möten
  • Administrera och följa upp kostnadsbudget samt inköpsorder/fakturor
Om dig
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av en liknande roll i en internationell miljö. Du har kanske tidigare arbetat med kommunikation och marknadsföring i digitala kanaler. Du uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift. Vidare söker vi dig som trivs i en administrativroll då en stor del av arbetet kommer gå ut på att hantera viktiga administrativa rutiner inom organisationen med hög kvalitet.

Som person är du hjälpsam, brinner för att ge god service, självgående och kan både planera, genomföra och slutföra dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan agera väl i grupp då du kommer ha ett nära samarbete med avdelningen och många kontaktytor. Det är även viktigt att du kan identifiera möjligheter och förstå helheten av ditt arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om GSK
GSK är ett forskningsbaserat hälso- och läkemedelsföretag, som utvecklar och tillverkar produkter inom tre huvudsakliga områden: läkemedel, vacciner och egenvårdsprodukter. Vår verksamhet finns i mer än 150 länder och består av ett nätverk av 87 produktionsanläggningar samt stora forskningscentra i Storbritannien, USA, Belgien och Kina. Vår mission är att bidra till att människor kan vara mer aktiva, må bättre och leva längre.

Den svenska organisationen med kontor i Solna består av två avdelningar, Pharma och Consumer och vi söker nu till Pharma en driven och självgående marknadsassistent. Exempel på produkter avdelningen arbetar med är läkemedel inom luftvägar, vacciner och HIV.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som marknadsassistent är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknadsassistent, Sales Coordinator, Marknadskoordinator, Solna, Adecco, GSK, Zinc.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.