Marknadsassistent/Kanslist hos Mur & Putsföretagen

Marknadsassistent/Kanslist hos Mur & Putsföretagen

Om tjänsten
Som marknadsassistent/kanslist är du branschföreningens viktigaste funktion och bollplank till föreningens VD. Här tillåts och förväntas du arbeta proaktivt och professionellt samtidigt som du hanterar föreningens medlemsservice och sociala medier. Det absolut viktigaste i rollen är att administrera, ge support och service samt att koordinera kommunikationen via branschföreningens kanaler. Du behöver vara intresserad av och sätta dig in i medlemsföretagens verksamhet och affär. Dina kontaktytor kommer vara breda och inkludera medlemsföretag, arkitekter, byggherrar samt media och reklambyråer. Du hanterar och koordinerar även möten, konferenser och kommer ansvara för att webb/hemsida är uppdaterad och koordinerad med sociala medier.

Kontoret är beläget vid Östermalmstorg i Stockholm. Tjänsten är just nu på 80%, vissa resor inom landet kan förekomma.

I din roll som marknadsassistent/kanslist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ge support, administrera och ge service till medlemsföretagen
  • Samarbeta, planera och koordinera verksamheten tillsammans med föreningens VD
  • Koordinera och delta på medlemsmöten och event
  • Uppdatera information/publicera på hemsida och sociala medier
Tjänsten skall tillsättas omgående och urval sker löpande.

Om dig
Tjänsten kommer att passa dig som är kommunikativt stark och trivs med en roll där du dedikerat får arbeta med service. Detta är en administrativ tjänst som ställer krav på din strukturella förmåga och det förutsätts att du är initiativtagande.
Du bör ha lätt att se fördelen med kommunikation via Sociala Medier Det är meriterande om du erfarenhet av föreningsarbete eller liknande.

Viktigt för tjänsten är:
  • God datorvana och hantering av sociala medier
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
  • Vill arbeta i en självständig och serviceorienterad funktion där fokus är att supportera verksamhetens behov
  • Du är strukturerad och ordningsam
Om Mur & Putsföretagen
Mur & Putsföretagen - är den rikstäckande branschföreningen för murat och putsat byggande i Sverige. Föreningen (som tidigare hette SPEF) grundades 1966 och har närmare 90 medlemsföretag över hela landet som utgörs av entreprenörer, leverantörer, återförsäljare och intressenter. Gemensamt för medlemsföretagen är att man utför puts- och murningsarbeten eller levererar material och utrustning för murat och putsat.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Sheyda Ali 076 941 27 17 / sheyda.ali@adecco.se (tar ej emot samtal eller ansökningar via mail och telefon) svarar jättegärna på frågor som berör tjänsten.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kansliansvarig, Office Coordinator, Mur & putsföretagen, Koordinator, Office Manager, Administratör, Sekreterare, Assistent, Service, Kundtjänst, Stockholm, Jobb, Serviceorienterad, marknadsföringsassistent, kommunikatör, medlemsservice
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.