Marketing Project Planner

Marketing Project Planner

Tycker du om att vara med där det händer och agera som spindeln i nätet? Motiveras du av att koordinera och driva projekt framåt med känsla för struktur och engagemang samt vara en del av ett företag som är i stark tillväxt? Då är den här tjänsten som Marketing Project Planner hos Skruf Snus något för dig.

Marketing Project Planner,
Stockholm, Heltid

I denna roll som Marketing Project Planner kommer du att tidsmässigt leda, koordinera och följa upp olika marknadsprojekt och lanseringar med huvudfokus på marknadsavdelningen. Skruf Snus sitter i fina lokaler centralt i Stockholm. Kulturen på företaget är mycket familjär med en fin gemenskap på kontoret mellan alla avdelningar. Detta är en ny och viktig roll på företaget där du har chans att själv vara med att forma tjänsten. Du kommer ingå i det lokala marknadsteamet, som du jobbar nära, men även ha ett nära samarbete med andra avdelningar, främst Key Account- och säljavdelningen. Tjänsten innebär att driva och följa upp övergripande marknadsstrategier, både kortsiktigt och långsiktigt, och att sätta upp tidsplaner och säkerställa att dessa hålls. Dessutom ingår uppföljning och att proaktivt förbättra planering kring projekt.

Om tjänsten

Som Marketing Project Planner kommer du bland annat att:
 • Koordinera och tidsmässigt leda och följa upp interna projekt och lanseringar
 • Äga administration kring de olika projekten
 • Samarbeta nära de olika funktionerna på marknadsavdelningen, samt sälj- och KAM-avdelningen
 • Skapa och äga planeringsprocesser och deadlines för de olika projekten, lanseringarna och säljcyklarna.
 • Ansvara för tidsplanering, innehåll, struktur och bokning av projektmöten och interna möten mellan olika avdelningar
 • Proaktivt driva förbättringar av de marknadsrelaterade projekten för att skapa bättre struktur och tidsoptimering.
 • Planera för interna konferenser
Om dig

Till den här rollen söker vi dig som inte är rädd för att hugga i när det behövs, känner dig trygg i att leda och driva processer framåt och har skinn på näsan. Du tar gärna egna initiativ och har ett öppet sinne för nya förändringar och utmaningar. Vidare ser vi att du har en god förmåga att hantera stress och är lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom områden såsom administration och projektledning. Det är extra meriterande är om du har jobbat med projektplanering inom marknadsområdet, antingen på bolag eller byråsidan. Som person är du prestigelös, flexibel, strukturerad, snabbtänkt, social och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. För att trivas i den här rollen så bör du vara självständig och inte vara rädd för att driva dina projekt framåt och trivas i en social miljö. Bolaget lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Viktigt för tjänsten:
 • Minst 2-3 års erfarenhet av projektledning/administration
 • Relevant universitetsutbildning eller liknande
 • Microsoft Officepaketet samt god datorvana
 • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lina Sävström, lina.savstrom@adecco.se (tar ej emot ansökan via mail)
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Om Skruf Snus AB

Skruf Snus AB startades för att röra om i grytan. Ända sedan starten 2002 har vi visat att saker kan göras på ett annorlunda sätt, i en strävan mot att bli det självklara valet för alla snusare. Idag är vi Nordens näst största snustillverkare med över 300 medarbetare, och vi fortsätter att växa. Inte bara med en stark position på den svenska marknaden, men också på den europeiska. Skruf Snus AB ligger bakom varumärkena Skruf, Knox, Smålands Brukssnus och ZONE X. Vi är ett gäng med mycket energi, driv och engagemang vilket är anledningen till att Skruf Snus AB fortsätter att utvecklas. Numera ingår Skruf Snus i den globala koncernen Imperial Brands.
För ytterligare information om vår historia och produkterna se www.skruf.se.

Sökord
Marketing Project Planner, Planerare, Koordinera, Supportera, Marknad, Administration, Projektledning, Skuf, Snus, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.