Logistikkoordinator till kund inom vin- och spritbranschen

Logistikkoordinator till kund inom vin- och spritbranschen

Nu söker vi för kundsräkning en logistikkoordinator med placering i Liljeholmen. Vi söker dig med utbildningsbakgrund i Supply Chain/Logistik och ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom logistik och global transport. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som logistikkoordinator kommer du vara med och stödja leveransen genom att säkerställa att högkvalitativa POS-material levereras och distribueras effektivt till den globala marknaden i rätt tid och till rätt kostnad.

I din roll som logistikkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Koordinera och boka frakt till rätt pris
 • Koordinera dokument mellan tull, speditörer, kunder etc.
 • Hantera relationen mellan och kommunikationen med marknaden
 • Övervakning av POS-lagernivån
 • Säkerställning av ledtider, leveransstatus och hantera avvikelser
 • Skapa rapporter och spåra KPI:s
Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund i Supply Chain, Logistik eller likvärdig utbildning, du har minst några års yrkeserfarenhet inom logistikbranschen, är serviceorienterad och har arbetat i team.

Vidare ser vi att du trivs med att arbeta i lag men fungerar också bra självständigt, du är kommunikativ då du i denna roll kommer komma i kontakt med både interna och externa parter. Du arbetar med stor ansvarsfullhet och har förmågan att ta eget initiativ. Du är en analytisk person med god förmåga att planera och skapa struktur.

Viktigt för tjänsten är:
 • Strukturerad och har öga för detaljer
 • Starka samordningskunskaper
 • Flytande kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Förståelse för operativa processer och hur global transport fungerar
 • Goda datorkunskaper (MS Office-program)
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som logistikkoordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistikkoordinator, Supply Chain, Logistik, Adecco, Liljeholmen, Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.