Leverans-, mottagning- och funktionskontrollant till Ramirent!

Leverans-, mottagning- och funktionskontrollant till Ramirent!

Är du redo för nästa utmaning? Är du en person som gillar att jobba med verktyg och utföra lättare funktionskontroller? Är du serviceminded och tycker om att ha kundkontakt? Då är det dig vi söker till Ramirent i Värtan med start omgående!

Om tjänsten
Ramirent är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag med marknadsledande positioner och 375 depåer i Norden samt i Öst- och Centraleuropa. Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster relaterade till uthyrning av maskiner samt utrustning för bygg- och industrisektorn.

Du kommer att genomföra reparation, funktionskontroller och underhåll på maskiner och hyresmaterial hos Ramirent i Värtan. Du kommer att vara den personen som jobbar med att se till att maskinerna som hyrs ut till Ramirents kunder är i ordning för ny uthyrning. Vidare kommer du att arbeta med in- och utleveranser av maskiner och verktyg. För att trivas i rollen ser vi att du har teknisk kunskap och tycker om att ha kundkontakt.

Uppdraget är ett heltidsuppdrag och arbetstiderna kommer vara måndag till fredag mellan kl.07:00-16:00.

I din roll som LMF(Leverans, mottagning och funktionskontroll):are kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Leverans av verktyg till kunder
  • Rengöring av verktyg
  • Funktionskontroll av maskiner
  • Kundkontakt
Du som är en noggrann, ansvarstagande och serviceminded kommer att passa in bra. Är du även social och prestigelös så kommer du att känna dig som hemma hos vår kund. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en fordonsteknisk utbildning och ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. B-körkort är ett krav.

Meriterande för tjänsten är om du har:
  • Erfarenhet av maskinuthyrning samt funktionskontroller av maskiner
  • Truckkörkort A+B.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som LMF:are är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och löper på tillsvidare. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jelena Dogas via 073 684 72 92.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.