Lagerarbetare på 75% till Saint-Gobain Ecophon AB i Hägersten

Lagerarbetare på 75% till Saint-Gobain Ecophon AB i Hägersten

Har du erfarenhet av lagerarbete och truckkörning? Har du truckkort A+B och B-körkort? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Vår kund, Saint-Gobain Ecophon AB, söker nu en lagerarbetare som kommer att arbeta på deras servicelager i Hägersten. Lagret är ett mindre lager vilket kräver att du är hjälpsam och tillsammans med Lageransvarig aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet. Dina arbetsuppgifter innefattar dagligt arbete på lagret så som plock, pack och viss truckkörning.

Tjänsten är på deltid (75 %), måndag-fredag, och arbetstiden är mellan 06.30-12:30.

Om dig
Vi söker dig som är morgonpigg, punktlig och noggrann. Du är en person som trivs med rutinstyrda arbetsuppgifter. Du har god serviceanda och social förmåga. Det kommer att förekomma lyft så du ska vara bekväm med fysiskt krävande arbete. Du har datavana och talar och skriver svenska obehindrat. Ett krav är att du har truckkort A2+ B1.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Tjänsten som lagerarbetare med truckmoment är ett konsultuppdrag med tillsättning i slutet av november. Du kommer arbeta deltid på 75%, måndag-fredag, och arbetstiden förläggs mellan 06.30-12:30. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om Saint-Gobain Ecophon AB
Saint-Gobain Ecophon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en bra arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga. Ecophon har verksamhet i 14 länder och representanter i ytterligare 30 länder världen över. Vi har cirka 800 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Hyllinge utanför Helsingborg. Ecophon ingår i Saint-Gobain koncernen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Leila Mekidiche via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Leila Mekidiche
Telefon 08-598 981 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.