Löneadministratör till internationellt läkemedelsbolag

Löneadministratör till internationellt läkemedelsbolag

Är du en självgående Löneadministratör / Lönekonsult / Payroll Specialist med bred kunskap inom ditt yrke? Vill du vara med och utveckla vår kunds lönefunktion med nya och kreativa idéer? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
I din roll som Löneadministratör kommer du att operativt ansvara för den svenska löneprocessen. Detta innebär att med hög leveranssäkerhet arbeta från ax till limpa med samtliga delar inom löneområdet. Vår kund kommer under hösten att starta ett projekt som syftar till att lägga ut lönehanteringen på en extern leverantör. Här får du en möjlighet att driva, utveckla och förbättra enligt egna idéer och riktlinjer.

Du rapporter till redovisningschefen och tillsammans bildar ni en välfungerande duo. Här ges du utrymme att vara kreativ i ditt arbete samt möjlighet att både utveckla och utvecklas. Kontoret besitter en bra bredd med högt i tak, en öppen och varm attityd och där det alltid är nära till skratt.

Om dig
Vi söker dig som självständigt har arbetat i hela löneprocessen och har förståelse för dess betydelse. Du har en vilja att utveckla och förnya processer och delar gärna med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra. Erfarenhet av SAP är meriterande såväl som kunskaper inom redovisning och vi ser gärna att du har vana att arbeta i projektform. Vidare besitter du en hög analytisk förmåga, är serviceinriktad och behärskar god svenska och engelska i tal och skift.

Som person ser vi att du har ett öppet och positivt sinnelag samt ett bra driv. Du är noggrann och ansvarstagande och har förmåga att tänka självständigt. Är du dessutom kommunikativ och har lätt för att samarbeta kommer du att trivas utmärkt här. Andra egenskaper som beskriver dig är prestigelös, noggrann, flexibel och anpassningsbar.

Viktigt för tjänsten:
  • Självgående och kommunikativ
  • Vilja att förbättra och effektivisera
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som Löneadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 5 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i juli. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anders Lindén via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Löneadministratör Lönekonsult Payroll Specialist Lönespecialist SAP
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.