Kundtjänstrådgivare till storbank

Kundtjänstrådgivare till storbank

Adecco söker kundtjänstrådgivare till storbank med placering i Tumba! Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund och ett intresse för bank och finanas. Vill du jobba med att ge toppservice och utveckla relationer med kunderna i en dynamisk och spännade bransch? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som kundtjänstrådgivare kommer du arbeta med att bemöta kunder över disk. Du kommer att arbeta med att ge råd och service till kunder och ambitionen är att bygga långsiktiga relationer med kunderna. Som kundtjänstrådgivare blir du ansiktet utåt och får ett spännande arbete med ett högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bank och kundservice.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi. Din tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt kommer väl till pass. Datorn kommer vara ditt främsta arbetsverktyg, varför vi ser att du är van vid att hantera olika system. Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och service inom bank och finans ser vi det som mycket meriterande. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person trivs du med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Ditt utpräglade servicetänk och din personliga mognad gör att du kan bemöta kunderna med den professionalism och höga servicenivå som krävs för jobbet. Är du driven och ambitiös samt är flexibel och anpassningsbar efter kundens behov är detta rätt plats för dig. Är du dessutom trygg i dig själv, har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga samt trivs med att arbeta med mycket kundkontakt kommer du att trivas utmärkt i din roll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstrådgivare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med stäcker sig uppdraget fram till årsskiftet men kan komma att förlängas. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstrådgivare, banktjänsteman, bank, finanas, Adecco, Stockholm, Tumba.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.