Kundsupport till Aspia

Kundsupport till Aspia

Adecco söker nu för Aspias räkning kundsupport. Det här är ett jobb för dig som trivs med att kommunicera både skriftligt och muntligt. Du värdesätter hög service och gott kundbemötande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete från en supportfunktion.

Om tjänsten
Som kundsupport hjälper du kunder samt interna medarbetare i plattformen MyBusiness och dess undersystem. I tjänsten kommer du att hantera inkommande ärenden via telefon och mail. Du ingår i ett team om 10 personer och du kommer ha stor delaktighet i vidareutvecklingen av supportfunktionen. Arbetet sker på heltid på Aspias fina kontor i centrala Stockholm.

I din roll som kundsupport kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • hantering av inkommande förfrågningar från Aspias olika kanaler och eskalering av dessa vidare inom verksamheten.
  • Dokumentation och uppföljning i ärendehanteringssystem
  • Hantera interna och externa kontakter
Om dig
Vi söker dig som har arbetat i liknande supportfunktion tidigare. Du har goda datorkunskaper, ett intresse för IT och ekonomi och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox eller liknande affärssystem. Vidare ser vi att du som person gillar att hålla många bollar i luften, du är flexibel, ansvarstagande, besitter hög social kompetens och har en känsla för service. Vår kultur är prestigelös och vi värderar samarbetsförmåga och att ha roligt på jobbet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda IT kunskaper/ God systemvana
  • God kommunikationsförmåga
  • Flexibel och ansvarstagande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet


Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som kundsupport är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Randa Melko via 0200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Affärssystemsupport, administratör, Ekonomi, Aspia, Adecco, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.