Kundmottagare med teknisk kompetens

Kundmottagare med teknisk kompetens

Är du noggrann, kreativ och flexibel? Drivs du av ordning och reda och att ha det kul på jobbet med högt i tak? Då kan tjänsten som kundmottagare på Swecon i Spånga vara rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu en kundmottagare med teknisk kompetens till vår anläggning i Spånga. Din uppgift blir att vara vårt ansikte ut mot våra kunder och tillsammans med ytterligare en kundmottagare och en servicechef hjälper ni verkstaden som idag består av 18 servicetekniker.

Arbetsuppgifterna består bl.a av att:
 • planera och fördela verkstadens arbete samt att kontakten med kunder och leverantörer sker på ett fullgott sätt
 • utfärda serviceorder för de olika uppdragen
 • produktivitet och verkstadsbeläggning sker på ett ekonomiskt och marknadsmässigt sätt och i enlighet med våra processer
 • ansvara för verkstadsadministrationen, fakturering, löner, tidrapportering, reklamations- & stomhantering etc tillsammans med verkmästare
 • tillsammans med verkmästare se till att serviceteknikerna får det stöd och ledning som krävs för att kunna utföra service- och reparationsarbeten
 • hantera reklamationer inom anläggningen
 • följa upp att beordrade ombyggnadskampanjer genomförs
Vi söker dig som:
 • är serviceinriktad, ordningsam och har god administrativ förmåga
 • stimuleras att arbeta i ett högt tempo med mycket kundkontakter
 • har goda fordonstekniska kunskaper
 • har god PC-vana
 • har goda kunskaper i engelska
 • tycker om att ta ledningsansvar
 • är en teamspelare och vill bidra till andras utveckling
Tidigare arbete inom liknande fordonsinriktad verksamhet är meriterande, speciellt inom entreprenadbranschen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Om Swecon

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).

Om anställningen

Tjänsten är placerad på Swecons anläggning i Spånga. Kvällstjänstgöring ingår månd-torsd, du arbetar varannan vecka 7-16 och varannan 14.30 -24.00 OB-tillägg tillkommer. Tjänsten är en heltidstjänst, 100 %. Provanställning 6 månader tillämpas.

Om ansökan
Senaste ansökningsdag är 30e januari. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att du skickat in din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Vi samarbetar med Adecco och har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Sjögren via 073-6847162

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundmottagare, Administratör, Swecon, Spånga, Adecco
Mer info
Kontaktperson Sabina Sjögren
Telefon 08-587 512 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.