Kundadministratör till Hiab

Kundadministratör till Hiab

Har du tidigare erfarenhet av kundservice, administration och är en nyfiken problemlösare? Trivs du att arbeta i ett brett kontaktnät, ge hög service för både interna och externa kunder samt har goda systemvanor? Då har vi rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Som Kundadministratör hos Hiab kommer du att ha ett tätt samarbete med interna funktioner och affärsområden. Du kommer ha mycket externa kontakter med kunder och säljbolag över hela världen där du kommer att ha eget ansvar för kundservice till vissa marknader, främst via mail. Rollen som Kundadministratör innebär varierande arbetsuppgifter med orderhantering, fakturering, kreditering och ärendehantering. Du kommer att jobba i ett trevligt team om 4 kollegor i ett multinationellt företag i Kista.

I din roll som Kundadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderhantering
  • Fakturering och kreditering
  • Hantera kundärenden och kundsupport
  • Kontakt med interna och externa parter
Tjänsten som Kundadministratör är ett konsultuppdrag med start omgående och kommer pågå 6 månader med goda chanser till förlängning. Tjänsten är på heltid med arbetstider förlagda mån-fre 08:00-16:30.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom kundservice och administration. Vi söker dig med en god kommunikativ förmåga och som tidigare arbetat med breda kontaktytor. Viktigt för tjänsten är att du har goda systemvanor i Officepaketet, framför allt Excel. Har du arbetat tidigare i SAP eller annat affärssystem ser vi det som meriterande.

Som person är du serviceinriktad och tycker om administrativ problemlösning. Du har lätt för att knyta kontakter och nätverk. Vidare är du en trygg person som har lätt för att kommunicera och bygga relationer. Du är driven, noggrann och har ett öga för detaljer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet inom kundservice och administration
  • Goda systemvanor i Excel, SAP är meriterande
  • Svenska och Engelska flytande i tal och skrift
  • Serviceinriktad, noggrann och en problemlösare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Hiab AB ingår i den finska Cargotec koncernen och är ett globalt industriföretag och marknadsledande inom produktion och distribution av kranar för lastbilar. Hiab omsätter ca 1,2 miljarder euro, har 3.400 anställda i 35 länder De största länderna är Sverige, USA, Finland, Spanien, Irland, Storbritannien och Polen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Coulianos via sofi.coulianos@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, Kundadministratör, Kundservice, Customer Service, Administratör, Administration, Kundkontakt, Kundsupport, SAP, Excel, Svenska, Swedish, Engelska, English, Kista, Stockholm, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.