Junior Projektledare till Tello Service Partner AB

Junior Projektledare till Tello Service Partner AB

Äntligen finns chansen för dig som inte har 10 års erfarenhet av projektledning inom bygg-och konstruktion en möjlighet att söka en tjänst utifrån personliga egenskaper. Tello Service Partner AB letar efter sin nästa oslipade diamant inom projektledning. Nu startar rekryteringen!

Hur ser din dag ut?
När du arbetar med projektledning hos Tello Service Partner AB är det kunden i fokus som gäller. Du kommer att vara projektägare från början till slut och huvudfokuset är att finnas tillgänglig och aktivt arbeta för att projektet skall nå sitt mål med lönsamhet och teamet må bra längs med vägen. Kunderna är utspridda inom Stor-Stockholm och även andra orter runt om i landet. Kontoret ligger i Solna och du arbetar nära och har daglig kontakt med dina närmaste kollegor och företagets ledning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Projektägandeskap från början till slut
  • Vägleda och prioritera tillsammans med ditt team
  • Kunden i fokus: återkoppling, uppföljning och säkerställa ett gott samarbete
  • Nykundsbearbetning och införsäljning till nya kunder
Vem söker vi?
Vi ser hellre potential än antal år i bransch eller specifik utbildning för denna tjänst och vi bygger gärna ett dynamiskt team med fokus på mångfald och språkkunskaper, här är spanska meriterande!

Självledarskapet är högt prioriterat och personliga egenskaper som problemlösning, initiativtagande och kundfokus kommer att ge förutsättningar för att lyckas i tjänsten. Här finns det chans för dig som önskar personlig utveckling inom teoretiska och produkttekniska delar såväl som personlighetsmässigt då arbetet ställer höga krav på att hantera stress, korta deadlines och leverera mot skräddarsydda lösningar som efterfrågas.
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Hög matchning av personliga egenskaper inom självledarskap och problemlösning
  • Meriterande: Hablas Espanol?
Tjänsten som Junior Projektledare är en tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.
Rekryteringsprocessen urval genomförs löpande. Avvakta därför inte med din ansökan!

Om Tello Service Partner AB
Vi är ett väletablerat företag som huvudsakligen arbetar med reparation, renovering eller målning av tak. Vi åtar oss jobb från såväl privatpersoner som företag och har all kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra både små och större takarbeten. Önskar du mer information? Kika på hemsida https://tello.se/

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sheyda Ali
Tel 0769412717 email sheyda.ali@adecco.se (tar ej emot ansökan via email)

Sara Höglund
Tel 0736847323 email sara.hoglund@adecco.se (tar ej emot ansökan via email)

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tello Service Partner, Projektledare, Junior Project Management, Bygg, Jobb Stockholm, Solna, Karriär, Utveckling, Service, Customer, Kalkyl, Konstruktion, BAS-U
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.