Junior Inköpare till Ericsson i Kista

Junior Inköpare till Ericsson i Kista

Vi söker en Junior Inköpare till "Radio PIM Sweden" som är en del av Business Area Networks inom Ericsson AB - beläget i Kista/Stockholm. Du kommer att arbeta på Ericssons anläggning i Kista där man tillverkar prototyper för bland annat 5G.

Om tjänsten
I rollen som Junior Inköpare kommer du att hantera inköp av material samt övervaka leveranser för att säkerställa tillgängligheten inför tillverkning av prototyper till 5G-byggen. Du kommer även ansvara för inköp av diverse artiklar som efterfrågas i olika projekt och av linjeorganisationen.

Vidare kommer du att skicka ut RFQ:er samt ha daglig kommunikation med leverantörer och interna kunder. Du kommer ha ett nära samarbete med planerare, projektledare, designers, leverantörer och kvalitetsfunktioner. Du förväntas aktivt bidra till den kontinuerliga utvecklingen av den operativa inköpsfunktionen och arbetssätten.

I din roll som Junior Inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvar för inköp av material
  • Säkerställa tillgängligheten av material
  • Bidra till utvecklingen av den operativa inköpsfunktionen
Om dig
Vi söker dig som har högskoleexamen inom logistik och/ellereller motsvarande arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper i IT-systemen SAP ONE, Microsoft Office, Kontrakt, Eliza, Piwin, Sourcing Workbench och Global Forecast Tool. Har du även erfarenhet av anskaffnings- och distributionsprocesser samt samarbete med externa parter kommer du snabbt in i arbetet. För att lyckas i rollen som Junior Inköpare bör du även ha väl utvecklade analytiska färdigheter och vara bekväm med att ta egna initiativ.

Vidare ser vi att du agerar i enlighet med Ericssons värderingar och principer. Du ska ha en god förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Tjänsten kräver att du är en serviceinriktad lagspelare som kan samarbeta tvärfunktionellt med ett flertal nyckelpersoner. Du ska även ha en god kommunikationsförmåga som är lämpliga i en internationell miljö.

Viktigt för tjänsten är:
  • God samarbetsförmåga
  • Analytiska färdigheter och initiativtagande
  • Att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Ericsson
Ericsson är världsledande inom kommunikationsteknik och tillhörande tjänster med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Vår svenska organisation har närmare 14 000 anställda av totalt cirka 111 000 globalt (dec 2017), inom företagets alla verksamheter - forskning, utveckling, försäljning, produktion och administration.

Om anställningen
Tjänsten som Junior Inköpare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start 3e september. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sam Knijnenburg via 0736847366.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköp, Inköpare, Junior, Administration, SAP, Operativt Inköp
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.