Junior B2B-säljare, Uber

Junior B2B-säljare, Uber

Är du en framåt person som drivs av försäljning och nå uppsatta mål? Är du en person som tycker om att skapa nya kontakter och vill tillhöra ett globalt bolag med många utvecklingsmöjligheter? Sök redan idag till Uber Eats!

Om tjänsten
Uber Eats söker nu juniora säljare till sitt team i Stockholm. Uber Eats är ett av världens största och mest snabbväxande företag inom kategorin matleveranser och är en del av det globala teknikbolaget Uber. I din roll som B2B-säljare ansvarar du för att utöka utbudet av restauranger på Uber Eats plattform där du har hand om om hela säljprocessen, från första kundkontakt med restaurangen till att förhandla och skriva avtal. I din roll som B2B-säljare ingår du i ett härligt och engagerat team med kontor vid Stureplan i centrala Stockholm. Du erbjuds en stor möjlighet för personlig utveckling inom din roll som säljare och att göra karriär inom företaget.

I din roll som B2B-Säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för hela säljprocessen
  • Bygga nya relationer och skapa unika kundlösningar
  • Vara en ambassadör och ansiktet utåt för Uber Eats
Tjänsten som B2B-säljare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår 1 år med goda chanser till förlängning. Tjänsten är baserad på Ubers huvudkontor på Östermalm i centrala Stockholm med resor förekommande periodvis, samt flexibilitet att jobba på distans vissa dagar.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kundrelationer och försäljning/telefonförsäljning med liknande uppgifter. Vi söker dig med god datorsystemvana bland annat Microsoft Office och meriterande om du har erfarenhet av CRM-system som t.ex. Salesforce. Vi söker även dig med god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vidare ser vi att du är en person som brinner för att möta nya människor och trivs med att skapa nya kontakter. Du är driven och engagerad samt vill utvecklas i din säljkarriär. Vi ser även att du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och överträffa dina mål.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning/telefonförsäljning/sälj
  • God datorsystemvana, bland annat Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal som skrift
  • Trivs med kundrelationer, positiv och glad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:
Fanny Sandegren via fanny.sandegren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: B2B-säljare, Säljare, Telefonförsäljare, Försäljning, Mötesbokare, Account Manager, Fältsäljare, Värvare, Junior säljare, Cold Calling, Uber Eats
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 juli 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.