Interima konsulter till uppdrag inom Ekonomi och Finans!

Interima konsulter till uppdrag inom Ekonomi och Finans!

Adecco Finance & Legal söker dig som är intresserad av att arbeta som interim konsult!

Vi söker dig som har bred och lång erfarenhet från såväl små, medelstora som stora bolag och som tidigare haft en roll som Redovisningsansvarig‚ Controller‚ Redovisningschef, Projektledare eller CFO. Du kan ha eget företag och komma in via oss som underkonsult, alternativt få anställning som konsult hos oss på Adecco Sweden. Har du förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer och arbetsuppgifter är detta en stor möjlighet för dig!
Vill du få chansen till uppdrag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden, gillar utmaningar samt motiveras av kvalificerade, omväxlande arbetsuppgifter ska du skicka in din ansökan redan idag!

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter för våra konsulter är:
Arbete med bokslut samt årsredovisning‚ koncernredovisning‚ budget‚ prognos‚ förändringsarbete‚ personalledning‚ projektledning, effektivisering av processer och rutiner.

Kvalifikationer för tjänsten
Vi söker dig som idag arbetar som underkonsult med eget bolag, alternativt är intresserad av en anställning hos Adecco som ambulerande konsult. Du bör har relevant akademisk examen inom ekonomi samt ett konsultativt förhållningssätt. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och system, är orädd och har förmågan att arbeta strukturerat och proaktivt. Som person besitter du god social kompetens, är lyhörd och har förmågan att anpassa dig till olika miljöer och situationer. Är du dessutom en prestigelös och effektiv person med hög leveranskvalitet är du den vi söker!

I din ansökan vill i att du klargör, förutom CV och personligt brev:
  • Kompetens inom ekonomi och finans samt branscherfarenhet.
  • Tillgänglighet
  • Önskad omfattning på uppdrag (heltid/deltid)
  • Arvodesnivå samt bolagsnamn
Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade konsulter. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar och vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade resultat. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de innovativa mindre företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Annonsen är publicerad i proaktivt syfte och kandidater kommer att kontaktas löpande. Anders Lindén är ansvarig för annonsen och nås på anders.linden@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.