Interim Rekryteringskonsult inom Supply Chain

Interim Rekryteringskonsult inom Supply Chain

Söker du ett nytt uppdrag omgående och har erfarenhet av specialist- och chefsrekrytering? Då har vi på Adecco ett uppdrag för dig med chans till anställning.

Om tjänsten
Vår kund är ett innovativt och snabbväxande företag inom kompetensförsörjning med inriktning mot Supply Chain. Som interim Rekryteringskonsult kommer du att ingå i ett kompetent och dynamiskt team med erfarna kollegor. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från kravprofilstagning och annonsering till intervjuer och presentation av kandidater. Dock inget sälj- eller budgetansvar. Då konsulterna du ska rekrytera är efterfrågade på marknaden kan det förekomma search/headhunting i arbetsuppgifterna.

I din roll som interim rekryteringskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Kravprofilstagning
 • Annonsering
 • Screening samt viss search
 • Hålla intervjuer (både per telefon samt face to face)
 • Hålla kandidatpresentationer för kund
Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning samt minst 5 års erfarenhet av rekrytering, gärna inom tekniska branscher. Du som är flexibel, lyhörd, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt har rätt förutsättningar. Din stora förmåga att kunna analysera, lyfta fram relevant information och hantera många frågeställningar parallellt är också viktig.

Som person är du förtroendegivande och relationsbyggande samt har stor ansvarskänsla. Vidare ser vi att du har förmåga att uttrycka mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:
 • Intresse för teknik
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Förtroendeingivande och representabel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som Rekryteringskonsult är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader men kommer troligtvis pågå längre. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anders Lindén via 0200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryteringskonsult , rekrytering , Adecco , Nacka , Supply Chain , Teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.