Innesäljare - Eden Springs

Innesäljare - Eden Springs

Är peppen av att få ett ja från kunden det bästa du vet? Då är du klippt och skuren som vår nya innesäljare.

Om tjänsten
Eden Springs behöver en ny kollega till säljteamet som är bäst på försäljning och som varje morgon har telefonen i högsta hugg för att ringa såväl nya som existerande kunder. Det är högt i tak och korta säljprocesser, inkommande leads stängs helst samma dag. När du pratar med våra kunder passar du även på att förnya avtal och och säkerställa att de är nöjd med vår service. Varje år skickar vi även årets säljare ut i Europa för att träffa de andra stjärnsäljarna för gemensam konferens - senast var det i Lissabon.

Du kanske redan har förstått att du kommer att spela en viktig roll i vårt säljteam. Det kan dina blivande kollegor, som jobbar på fältet, intyga. Du kommer nämligen även boka in kvalificerade kundmöten till dem. Vi är flexibla med placering av tjänsten. Antingen Stockholm eller Malmö går bra. Allt beroende på var du bor.

Om dig
Du har minst två år av dokumenterat goda säljresultat inom B2B och god vana vid att arbeta med telefonen som främsta verktyg. Full av energi strävar du alltid efter att utmärka dig och överträffa dina kunders förväntningar. Du är den som lägger ribban högt och hela tiden överträffar dig själv. Som person bryr du dig om dina kollegor och ställer upp när det behövs, i utbyte gör vi självklart detsamma för dig. Avslutningsvis identifierar du dig med våra tre värden som genomsyrar vår verksamhet: Vi bryr oss, vi vågar och vi utmärker oss.

Vi tror också att du:
  • Har minst 2 års erfarenhet av B2B med goda resultat
  • Goda egenskaper i Excel
  • Är van vid nykundsbearbetning
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
Vad vi kan erbjuda:
  • Fast lön och prestationsbaserat provisionssystem
  • En självständig roll med stort eget ansvar
  • Ett dynamiskt team
  • Friskvård och tjänstepension
Om anställningen

Detta är en direkt rekrytering. Eden Springs har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:

Sheyda Ali via 076 - 941 27 17.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.