HR-Specialist

HR-Specialist

Vi söker nu en HR-specialist till Reinsight AB. Är du driven och vill jobba brett inom HR i ett bolag i tillväxt och på en arbetsplats där du får vara med och skapa med nytänkande, då är denna tjänst för Dig.

Om tjänsten
Som HR- Specialist kommer du verka konsultativt och operativt gentemot bolagets chef och medarbetare. Genom ditt coachande arbetssätt bidrar du med specialkunskaper inom hela HR-området. Du kommer arbeta med löpande HRfrågor, utveckla och stötta både chef och anställda. Då företaget är i en växande fas får du vara med och utveckla och stötta i detta arbete. Du arbetar tätt tillsammans med företagets CEO, vilken även är din chef som du rapporterar till.

I din roll som HR-Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Rekrytering och kompetensförsörjning
  • Driva utvecklings- och förändringsarbete
  • Personaladministration, så som anställningsavtal, förmåner och pension
  • Ansvar för arbetsmiljöfrågor
  • Medarbetarenkät, såväl utförande som uppföljning
  • Driva utvecklings- och förändringsarbete
Tjänsten som HR-Specialist är tillsvidareanställning på heltid med start senast 15/8, men gärna tidigare.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom HR-området och med minst tre års erfarenhet inom HR och arbetsrätt. Vidare är du trygg i din kompetens, tycker om att driva självständiga processer och tar gärna egna intiativ. Du talar och skriver engelska obehindrat då detta är koncerspråket. Vidare ser vi att du är en trygg, stabil och lugn person. Du förmedlar information tydligt och enkelt och du lyssnar effektivt samt hanterar frågor och problem direkt och öppet. Du förhåller dig entusiastiskt och positivt även i tuffa situationer och är van att anpassa dig till nya omständigheter. Du är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga för att på ett prestigelöst förhållningssätt och ett genuint intresse av att bygga relationer för att vara med och bygga en stark laganda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfaren och trygg person
  • Lyhörd person som förstår och gillar samarbete
  • Värdesätter arbetsmiljö och säkerhet högt
  • Att kunna flexa på principer för att lösa uppgiften
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Reinsight AB
Reinsight bedriver konsultverksamhet inom IT och management. Företaget har funnits sedan 2012 och är i en stor expansionsfas.
Reinsight arbetar och erbjuder bland annat Business Intelligent strategi och arkitektur, data, analytiska lösningar och även modert sätt för att lagra data.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Ulrika Thelin via Adecco, ulrika.thelin@adecco.se Tel: 073 6847824.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Reinsigth AB, HR-Specialist, BI Analys, Data warehouse, modern finans Stockholm, AI, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.