HR Business Partner till AB SOLOM

HR Business Partner till AB SOLOM

Är du HR Business Partner som har en stark drivkraft att utveckla verksamheter och människor? Du inspireras av att skapa resultat som ger mervärde i vård och omsorg? Brinner för ledorden Glädje, Engagemang och Respekt? Då är är denna tjänst som HR Business Partner hos AB SOLOM något för Dig.

Om tjänsten

Som HR Business Partner hos AB SOLOM kommer du att arbeta nära bolagets affärsområdeschefer för att säkerställa att HR-processer och policys stämmer överens med företagets strategier.Du har akademisk HRutbildning eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av liknande HR-arbete. En stark drivkraft för dig är att utveckla verksamheter och människor och du inspireras av att skapa resultat som ger mervärde i verksamheten. Du kommer vara med att leda och utveckla trygga ledare genom att vara ett stöd för cheferna inom arbetsrätt, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, förhandlingar och rehabilitering. Du vägleder chefer i dagliga ärenden, förser dem med lättillgänglig information samt hjälper dem med tolkningar av lagar av avtal.

I din roll som HR Business Partner kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Fackliga förhandligar
 • Tolka lagar, avtal och förordningar
 • Systematiskt arbetsmiljöanvsar (SAM)
 • Kompetensutbildning
 • Driva utvecklings - och förändringsarbete
 • Lönerevision och lönekartläggning
 • Medarebetarundersökningar, utbildningsstöd och administration
 • Coacha och ge stöd till organisationens chefer
Om dig
Kunskaper kring att tolka lagar, avtal och förordningar inom personalområdet är meriterande, samt erfarenhet av att leda fackliga förhandlingar.
För att trivas som HR Business Partner är du målfokuserad, pedagogisk och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer, samtidigt som du är orädd och trygg i din roll.Som person är du serviceinriktad och engageras av mötet med människor. Du trivs i en snabbrörlig miljö och får energi av att arbeta med många uppgifter samtidigt. Har du erfarenhet från personalintensiv verksamhet med stark facklig tradition, gärna inom vård och omsorg, är det en merit. Självklart är du van att arbeta digitalt och du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfaren och trygg person
 • Serviceinriktad och engageras av möten med människor
 • Flexibel på att kunna lösa uppgifter
 • Akademisk HRutbildning och 5 års erfarenhet av HR arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten som HR Business Partner är tillsvidareanställning med start 15 September, eller tidigare.

Om ab solom
SOLOM är Sollentunas kommuns största utförare inom vård och omsorg.Vi har verksamhet inom äldreomsorg, personlig assistans och LSS och finns på ett 40-tal platser runt om i kommunen. Med glädje, engagemang och respekt arbetar vi varje dag för att hjälpa våra kunder att ha huvudrollen i sina liv.
Läs mer om oss på www.solom.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ulrika Thelin via Adecco, ulrika.thelin@adecco.se Tel: 073 684 78 24.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
AB SOLOM, Vårdomsorg, Sollentuna, HR Business Partner, LSS, äldreomsorg, glädje, personlig assistans, kommun, respekt, Adecco
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 7 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.