Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Är du finsktalande, serviceinriktad, tycker om att samarbeta samt skapa goda relationer? Är du tillgänglig för uppdrag med start omgående? Då kan vi på Adecco ha uppdraget för dig hos vår kund med placering i Alvik.

Om jobbet
I denna roll kommer du att ingå i ett nordiskt team där du arbetar med kundsupport och blir företagets ansikte utåt. Du kommer att hantera frågor angående leveranser, order och lagerbeställninga och du kommer hela tiden arbeta med att förbättra kundnöjdheten. Du kommer även på daglig basis att hantera konsumentfrågor och klagomål via telefon, e-mail och övriga kommunikationsmedel. Vidare kommer du att föra statistik kring dessa områden samt ha rapportuppföljning med närmsta chef. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller annat serviceyrke sedan tidigare för att kunna leverera service i världsklass.

Om dig
Vi söker dig som är finsktalande, positiv, flexibel och serviceinriktad. Som är nyfiken och har lätt för att lära. Du är en person som drivs av att skapa goda relationer och du tycker om att arbeta med problemlösning. Är du självständig och inte har några problem att ta egna initiativ är detta en tjänst för dig! Har du tidigare arbetat i SAP är detta mycket meriterande!

Viktigt för tjänsten är:
  • Obehindrat kunna kommunicera på finska
  • Kunskaper i MS Office
  • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som finsktalande kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Leila Mekidiche på tel: 08- 598 981 58.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundsupport, finsktalande, Adecco, Stockholm, Service.
Mer info
Kontaktperson Leila Mekidiche
Telefon 08-598 981 58
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.