Field Sales Representative - Stockholm

Field Sales Representative - Stockholm

Är du en energisk och resultatinriktad individ med en stark vinnarmentalitet? Har du erfarenhet med försäljning och nykundsbearbetning? Läs vidare!

Om tjänsten

I din roll som Field Sales Representative kommer du ansvara för att sälja kundspecifika lösningar och produkter som vatten och kaffe för Stockholm regionen. Stort fokus kommer ligga på att bearbeta nya kunder och samtidigt bibehålla relationer med existerande kunder. Du har ansvar för en individuell budget och säljprocessen i ditt distrikt. När du inte är ute på fältet söker du upp och kontaktar potentiella kunder över telefon med ett sällan skådat driv. Du älskar adrenalinet som infinner sig strax innan en affär går i lås och planerar därför på ett självständigt och strukturerat sätt din tid med ett mål i sikte: att closea fler deals än förra veckan!

Du kommer att utgå från hemmakontor eller från vårt kontor i Upplands Väsby. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

I din roll som Field Sales Representative komemr dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Prospektera nya kunder och vara ute på kundmöten
 • Jobba mot egen budget
 • Sälja kundspecifikalösningar och produkter
Om dig

Du är vad många skulle kalla en ´typisk säljare´: hungrig, aldrig nöjd och besitter en extrem vinnarmentalitet. Att träffa nya människor är det bästa du vet och detta i kombination med ditt sinne för affärer har gjort dig framgångsrik inom försäljning. Du är en kreativ problemlösare som vågar ta i och arbeta hårt för att nå dina resultat. Full av energi strävar du alltid efter att utmärka dig och överträffa dina kunders förväntningar. Som person bryr du dig om dina kollegor och ställer upp när det behövs, i utbyte gör vi självklart detsamma för dig. Avslutningsvis identifierar du dig med våra tre värden som genomsyrar vår verksamhet: Vi bryr oss, vi vågar och vi utmärker oss

Vi tror också att du:
 • Har minst 5 års erfarenhet av B2B med goda resultat
 • Är van vid nykundsbearbetning
 • Erfarenhet av ramavtal och finansieringslösningar
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande
Vad Eden Springs kan erbjuda:
 • Ett härligt team
 • Fast lön och prestationsbaserat provisionssystem
 • Mobil, laptop och tjänstebil
 • En självständig roll med stort eget ansvar
 • Friskvård och tjänstepension
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Detta är en direkt rekrytering. Eden Springs har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:

Sheyda Ali via 076 - 941 27 17.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.