Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa och samtidigt utveckla nära kundrelationer och skapa goda livsmiljöer över generationer? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang?
Vi söker dig som vill vara med och utveckla John Mattson med fokus på effektiv förvaltning och nöjda kunder.

Bakgrund

John Mattson är i en spännande tillväxtfas och vi vill etablera oss genom ytterligare förvärv i tillväxtkommuner i Stockholmsområdet. Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en engagerad, kompetent och serviceinriktad medarbetare.

Tjänsten

Som Fastighetstekniker ingår du i ett engagerat förvaltningsteam och tillsammans har ni en viktig roll för att skapa trivsel och utveckling i våra områden på Lidingö. Du är våra boendes främsta kontakt under boendetiden och en av dina viktigaste uppgifter är att bidra till att skapa ett tryggt boende från in- till avflyttning.

Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vågar ta egna beslut. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med både praktiska och administrativa uppgifter där kundbemötande och problemlösning hör till vardagen.
I den här tjänsten ingår du i förvaltningsavdelningen och rapporterar till vår tekniska förvaltare. Vårt huvudkontor ligger i dagsläget på Lidingö och denna roll kommer ha fokus på våra fastigheteterpå Lidingö. Vi är en mindre organisation vilket innebär att vår kompetens kan behövas även i våra andra områden så vi geografiskt flexibla i våra roller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kontakt med hyresgäster
  • Ta emot, registrera och följa upp felanmälningar.
  • Praktiskt utföra och planera för inre och yttre underhåll samt reparationer.
  • Planera och utföra lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar.
  • Planera, beställa och följa upp reparations- och löpande underhållstjänster från ramavtalsentreprenörer för inre skötsel.
  • Utföra systematisk tillsyn och rondering av fastigheterna.
  • Aktivt ta fram förslag till underhållsplanen för fastigheterna.
Erfarenhet och kompetens

För att trivas i rollen som Fastighetstekniker ser vi att du har en relevant grundkompetens i form av en gymnasieutbildning och/eller en yrkesutbildning inom ett hantverks- eller i ett serviceyrke.

Du är allmänt händig och har en grundläggande förståelse av boendet och hur saker i ett hushåll ska fungera.
Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav då våra hyresgäster är såväl svenska som internationella kunder. Andra språkkunskaper är meriterande.
Krav B-körkort

Som person är du positiv, prestigelös och drivs av att agera så att våra boende känner sig trygga och trivs i sitt boende. Du gillar att planera och organisera ditt arbeta på ett så effektivt sätt som möjligt. Du har datorvana och ett intresse för digital utveckling. Det är meriterande om du har en certifiering inom el, VVS eller ventilation.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper. Vi värderar en positiv inställning och att du har ett relations- och lösningsorienterat förhållningssätt. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är trygg i dig själv och din kompetens samt att du tycker om människor och fastigheter. Att skapa relationer och nätverk för att utveckla och lyckas tillsammans finns i ditt DNA.

Vi erbjuder dig

John Mattson erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat, hög trivsel och stort engagemang.
Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete på ett företag med en organisation om cirka 50 medarbetare där samtliga medarbetare är viktiga kugghjul i maskineriet.
Företagskulturen präglas av öppenhet och hjälpsamhet och som en i laget vågar vi lova dig en inspirerande arbetsplats med engagerade kollegor där våra kunder alltid är i fokus. Vi tycker om att arbeta och samtidigt ha kul och välkomnar dig som delar våra värderingar; professionalism, engagemang och långsiktighet. För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag så kommer du att få en genomtänkt och bra introduktion.

För mer information och ansökan

Vi genomför rekryteringsprocessens urval löpande, vänta därför inte med din ansökan. Ansökningsperioden kommer dock vara öppen fram t o m slutet på augusti 2022 men kan komma att stängas innan dess.

I denna rekrytering samarbetar John Mattson med Adecco. Ansvarig rekryterare är Ulrika Thelin som du når på mejl ulrika.thelin@adecco.se.

Ansökningar skickas direkt via annons och inte via e-mail.
I denna rekryteringsprocess används personlighet- och färdighetstester. Vi vill lära känna dig på riktigt! För att genomföra en komplett ansökan behöver du ladda upp ett CV och ett personligt brev.

Om John Mattson

John Mattson äger och förvaltar ca 4500 hyresrätter i fem kommuner i Stockholmsregionen, Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Bolaget grundades 1965 av byggmästare John Mattson och verksamheten drivs än idag utifrån en värdegrund baserad på långsiktighet, professionalitet och engagemang. Vår vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Vi vill erbjuda en välfungerande vardag för alla genom förvaltning och utveckling av trivsamma bostäder och trygga boendemiljöer. John Mattson är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.
Läs mer om oss på: www.johnmattson.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!