Fastighetstekniker till Sodexo!

Fastighetstekniker till Sodexo!

Är du en problemlösare med erfarenhet av fastighetsdrift och fastighetsteknik? Har du kunskaper inom El, VVS eller SRÖ-installationer och brinner för service? Då har vi på Adecco uppdraget för dig med start omgående hos vår kund Sodexo!

Om tjänsten
Som Fastighetstekniker hos Sodexo kommer du att arbeta med fastighetsdrift i ett kompetent team där du får möjligheter till att utveckla och bredda din kompetens. Tjänsten innefattar El, VVS och SRÖ- installationer, du kommer att ansvara för tillsyn och skötsel av tilldelade fastigheter i Barkarby, Rinkeby och Annedal. Alla fastigheter är av nyproduktion.

I din roll som Fastighetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Tillsyn, skötselarbete och ronderingar av tilldelade fastigheter
  • Ta emot och åtgärda felanmälningar av hyresgäster
  • Förebyggande underhåll
  • Inköp av material och utrustning
  • Anlitande och samordnande av entreprenörer
  • Kontakt med fastighetsförvaltare hos Sodexos kunder
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av Fastighetsdrift/Fastighetsteknik. Du trivs med att arbeta självständigt samt att ta ansvar. Ditt dagliga arbete planeras ihop med de andra i teamet.

Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om att ha kundkontakt.

För att trivas i rollen som Fastighetstekniker hos Sodexo ska du vara en kreativ problemlösare, samt kunna jobba självständigt likväl som i team. Det är meriterande med en dokumenterad utbildning som fastighetstekniker eller kunskaper och erfarenhet inom El, VVS eller SRÖ-installationer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk utbildning inom El/ VVS-installationer eller som fastighetstekniker
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • God datavana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Fastighetstekniker är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Sodexo.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Robert Andersson på tel 073-684 76 56

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetstekniker,VVS, El, SRÖ, Sodexo, Fastighet, Skötsel, Adecco, Barkaby, Rinkeby, Annedal.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.