Facility Manager till Adecco Group

Facility Manager till Adecco Group

Inköpsavdelningen på Adecco Groups huvudkontor i Sverige, Solna Business Park behöver utökas med en person.

Om tjänsten

Som Facility Manager på Adecco innebär det ett självständigt operativt ansvar för våra lokaler i hela Sverige samt sedvanliga administrativa göromål inom inköp. Fokus kommer att ligga på centralisering av avtal, leverantörer och ett större ansvar nationellt. Tjänsten innefattar även projektansvar för flyttar av kontor i hela landet.

Arbetsuppgifter består i att ansvara för Adeccos lokaler som vi hyr, ha kontakt med fastighetsägare, centralisera, arbeta med avtalsuppdatering, flytt av kontor, kostnadseffektivisera och arbeta med att minska antalet leverantörer. I rollen samverkar du med kollegor över hela landet, träffar leverantörer och driver förhandlingar. Övrigt ansvarar du för leverantörsgodkännande, avtalsadministration samt driver egna upphandlingar. Du arbetar efter budget och mäts efter egna uppsatta mål. Du ska kunna se möjligheter och göra affärer på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt.

Om dig

Vi ser att du har examen inom ekonomi, fastighetsjuridik eller annan aktuell inköpsutbildning.
Det är en fördel om du har arbetserfarenhet från inköp, fastighetsbranschen eller hyresjuridik.
Adecco är ett globalt företag som arbetar efter policys och riktlinjer så förståelse för processer är av nytta för att leverera resultat.

En självklarhet är att kunna hantera Office-paketet samt att behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du drivande, har förhandlingsvana och har en analytisk förmåga. Arbetet kräver uthållighet, mod och förmåga att strukturera arbetet och att göra prioriteringar.

För att lyckas i rollen visar du stor förståelse för organisationen samt uppvisar en god analytisk förmåga. Vi söker en person med stor nyfikenhet som vill utveckla verksamheten, utmana leverantörer och driva egna processer.
Med glimten i ögat, arbetsglädje i fokus och nära till skratt kommer du att trivas här.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, karriärrådgivning, omställning och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. 2016 omsatte Adecco Sverige ca 2,9 miljarder SEK. För mer information se adecco.com www.adecco.se

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande och vi ser din ansökan senast den 27e juni. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sabina Sjögren, sabina.sjogren@adecco.se, 08-587 512 77.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Facility Manger, Inköp, Solna, Stockholm, Adecco
Mer info
Kontaktperson Sabina Sjögren
Telefon 08-587 512 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.