Försäljningsingenjör till Diversey

Försäljningsingenjör till Diversey

Tycker du om att arbeta utefter kundernas behov och vill skapa goda affärer? Är du en självgående och relationsskapande teknisk säljare med erfarenhet av att arbeta mot livsmedelsindustrin? Då har vi kanske din nästa utmaning! Vi söker nu en lösningsorienterad och kunnig försäljningsingenjör till Diversey Food & Beverage.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill ha ett fritt och rörligt arbete där du får ta stort eget ansvar. Det är ett mångsidigt och kvalificerat försäljningsarbete med kontakter på alla nivåer. Du arbetar självständigt och systematiskt med att utveckla befintliga kunder, men ansvarar även för att löpande arbeta med prospektering och nykundsbearbetning i ditt distrikt (mellersta och norra Sverige).

Arbetet kräver att du har stort driv, nyfikenhet och entreprenörsanda. Du samordnar dina aktiviteter och kontakter med dina kollegor inom de andra distrikten. Till din hjälp har du erfarna och engagerade medarbetare, som backar upp dig i ditt arbete. Du är orädd för att prata inför större grupper och har lätt för att kommunicera med personer på alla nivåer, då utbildning av kunder ingår i arbetsuppgifterna som säljare.

Om dig
Vi söker dig som brinner för att sälja, leverera och vidareutveckla affärsrelationer. Du är målinriktad och har förmågan att skaffa dig en övergripande uppfattning i komplexa situationer. Det är av stor vikt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta och jobba i team, då du kommer att ha många kontakter, såväl externt som internt.

Du som söker denna roll skall ha teknisk kunskap och det är kvalificerande om du har erfarenhet och/eller likvärdig utbildning inom livsmedelsprocess/-kemi.
Då Diversey är ett internationellt företag sker mycket av den interna kommunikationen på engelska varför det är viktigt att du känner dig bekväm med språket. Vi förutsätter att du är van användare av CRM-system och har goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Diversey
En hållbar värld är grundförutsättningen för alla människors välbefinnande. Diversey erbjuder lösningar för förebyggande av infektioner, kökshygien, tvätt, lokalvård och konsulttjänster. Diversey jobbar även med att erbjuda lösningar för att säkerställa en god hygien och undvika mikrobiologiska problem i livsmedelsindustrin. Våra lösningar skyddar varumärken samt effektiviserar och förbättrar våra kunders arbete inom sektorer som livsmedelsindustrin, hälso- och sjukvård, detaljhandel, hotell och lokalvård.

Om anställningen
Diversey har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Åza Dalberg via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.